Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
A dziś mogłem sobie oglądać we śnie, jak wybudowali estakady na Żabie zamiast ul. Odrowąża. No i oglądałem wydanie TKW o przekraczaniu prędkości przez autobusy i postawili kamerę gdzieś co przypominało Trasę Siekierkowską. A na końcu było zdjęcie Siecoola robiącego fotkę komórką a podpis był "przenośny fotoradar" 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Prawie jak w Paryżu...BJ.2052 pisze:A mi się dzisiaj śniło, że czekałem na Metro (!!!) i zamiast zwykłego pociągu przyjechał skład SU18![]()
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Przed chwilą śniło mi się, że wracałem gdzieś z za Otwocka do domu... wybrałem kolej, ale przyjechał jakiś skład bez dachu, którym kierowała baba
, w końcu przyjechała SKM
ale stwierdziłem że nie honorują kart miejskich to poszedłem na autobus (nie wiem czemu, ale chwilę później kierowałem sobie SU18 na 521)... dalej nie wiem bo mnie ojciec obudził. 
Aa... i jeszcze śniegu było dużo, musiałem pare kilometrów się przedzierać przez ten śnieg...
Aa... i jeszcze śniegu było dużo, musiałem pare kilometrów się przedzierać przez ten śnieg...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Proponuję zmienić kierunek dyskusji
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow