Zestawienia pociÄ gĂłw
Moderator: JacekM
Swego czasu pisano, że miał być. I, że z niego zrezygnowano, bo miał stać 12 h w Berlinie.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
-
kozioł
Kolejny skład zbohuniło
Wczoraj 17:05 pojechał skład(pewnie przetok na wschodni) EP07+Bdhpumn+Bdhpumn+Bdhpumn+A
Obstawiam, że to Mazowsze, dziś się przekonam
Standardowe zestawienie Mazowsza to 6 jedynek
[ Dodano: Czw 24 Lip, 2008 12:31 ]
Ponadto promocja na Niebieskich Źródełkach- skład składa się z 5 Bautzenów i jednej jedynki.Jedynka i dwójka należą do Łodzi Fabr, reszta ze Szczęśliwic.
ED74 mocno defektują i jeździ duża ilość wagonówek na Łódź.

Wczoraj 17:05 pojechał skład(pewnie przetok na wschodni) EP07+Bdhpumn+Bdhpumn+Bdhpumn+A
Obstawiam, że to Mazowsze, dziś się przekonam
Standardowe zestawienie Mazowsza to 6 jedynek
[ Dodano: Czw 24 Lip, 2008 12:31 ]
Ponadto promocja na Niebieskich Źródełkach- skład składa się z 5 Bautzenów i jednej jedynki.Jedynka i dwójka należą do Łodzi Fabr, reszta ze Szczęśliwic.
ED74 mocno defektują i jeździ duża ilość wagonówek na Łódź.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
konkrety?kozioł pisze:
ED74 mocno defektują i
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
kozioł
-
kozioł
Dzisiaj około 12:30 wtoczył się na Dw. Wschodni pociąg specjalny, wiozący uczestników przystanku Woodstok przez Warszawę do Lublina. Składał się on z 3 jednostek EZT w kolorze niebiesko/żółtym.
Trzeba także dodać, iż jego pasażerowie wysiadali w bardzo oryginalny sposób - jak skład stał chwilę przed Dw. Wschodnim na wysokości stacji PKP Stadion, to sobie otworzyli niektóre drzwi, i wyskakiwali.
Trzeba także dodać, iż jego pasażerowie wysiadali w bardzo oryginalny sposób - jak skład stał chwilę przed Dw. Wschodnim na wysokości stacji PKP Stadion, to sobie otworzyli niektóre drzwi, i wyskakiwali.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
13101 Łódź Fabryczna - Kraków: 5 jedynek (z kartkami)
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej