Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ej no, Bastian, to nie fair, miała być tama informacyjna. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na niemałą część jest tamainż. Glonojad pisze:Ej no, Bastian, to nie fair, miała być tama informacyjna.
Co do 112 i 114 - dlatego "pudło", że podane zmiany nie wyczerpują całokształtu
A wczasować się jadę jutro
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tama informacyjnaKrzysiek pisze:a 106, 167, 184 , 185 co za kombinacje?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
He he he, teraz Bastian uderzy w plain-air i będzie się przez dwa tygodnie tarzał po plaży/hali/podszyciu/bruku/tataraku* w sadystycznej rozkoszy 
* - w zależności od wybranego wariantu wypoczynku, morze/góry/las/miasto/jeziora
* - w zależności od wybranego wariantu wypoczynku, morze/góry/las/miasto/jeziora
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sam pisałeś, że ma suboptymalną trasę od Wawelskiej na wschódFikander pisze:Uprzedzam, że jeżeli jest mowa o jakimkolwiek skróceniu 167, skasuję forum![]()
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ZTM lubi komasować zmiany, może przy okazji drobnej korekty na Bielanach... 
Ja pisałem swoje sugastie odnośnie 195, może jednak by weszły w życie bo częstotliwości i tabor obu linii są odpowiednie do takiej zmiany.
Czytałem tez że ktoś napisał o trasie do CH ARKADIA dla 195.
Co do tych zmiana to jak połowa linii zwykłych stałych ma pozmieniac trasy to jak czytam to coś mogę napisać.
Jak będzie cały Projekt I odnośnie tego to napisze jak ja bym to widział patrząc na znajomość taboru na linii i częstotliwości.
1.Wiadomo mi tyle co tam napisano o tych 105, 122, 114, 112, 195, i Białołęka i jeszcze ktoś tam dopytywał się o 167.
2.Rewojucja ma być Bielańsko-Bemowsko-Wolska-Śródmiejsko-Żoliborska
3.Czy te Zmiany które są tajemnicą wchodzą w tym Roku?
Czy mnie za to zablokuje Pawcio w tym Temacie?<--
Poszukam pod tytułem tematu w całej sieci
Czytałem tez że ktoś napisał o trasie do CH ARKADIA dla 195.
Co do tych zmiana to jak połowa linii zwykłych stałych ma pozmieniac trasy to jak czytam to coś mogę napisać.
Jak będzie cały Projekt I odnośnie tego to napisze jak ja bym to widział patrząc na znajomość taboru na linii i częstotliwości.
1.Wiadomo mi tyle co tam napisano o tych 105, 122, 114, 112, 195, i Białołęka i jeszcze ktoś tam dopytywał się o 167.
2.Rewojucja ma być Bielańsko-Bemowsko-Wolska-Śródmiejsko-Żoliborska
3.Czy te Zmiany które są tajemnicą wchodzą w tym Roku?
Poszukam pod tytułem tematu w całej sieci
-
Dęboszczak
Jakie 185? Ja nic nie wiem by się miało zmieniać...TGM pisze:185? To ja już składam protest. Linia jest dobra. Lepsze jest wrogiem dobrego
.
[ Dodano: Pon 28 Lip, 2008 20:10 ]
Nie bój żaby 167 to nasze oczko w głowie. może się uda zrobić z tego 10/15/15... (ale nie obiecuję)Fikander pisze:Uprzedzam, że jeżeli jest mowa o jakimkolwiek skróceniu 167, skasuję forum![]()
Zasadniczo to Bastian podał tylko drobny zarys. Tam będą niezłe "rodzyny". Po zakończeniu konsultacji Tarchomińskich wchodzą konsultacje Bielańskie. Głównym celem ma być komasacja linii
Żeby tylko te zmiany były na lepsze, a nie na gorsze, jak to czasem wychodzi...inż. Glonojad pisze:ZTM lubi komasować zmiany, może przy okazji drobnej korekty na Bielanach...
Po oddaniu stacji <M> Młociny...ja0306 pisze:3.Czy te Zmiany które są tajemnicą wchodzą w tym Roku?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43