Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Koło 19:20 w okolicy p.o. Wwa Służewiec, Rakowiec, Redutę aż po dworzec Zachodni przeszła niezła nawałnica. Tunel na Zachodnim na szczęście nie był zalany (bo zwykle przy takiej ilości deszczu woda w tunelu stoi po kostki
). Wszystko skierowało się w stronę Włoch i Ursusa. Po pół godziny w moich okolicach przeszedł zabawny deszcz, który zmoczył mnie do suchej nitki, a trwał... niecałą minutę.
Co ciekawe, przez cały czas od 19 świeciło słońce. 
- R-9 Chełmska
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
-
laboleczek
- Kontakt:
Ale dzis goooraco, 40*C w sloncu, ale lepszy "czysty" upal, niz duchota przed burza 
-
laboleczek
- Kontakt:
Oj rzeczywiscie, duchota i juz raz zagrzmialo. Moglby zaczac padac deszcz, moze ta "gestosc" powietrza sie zmniejszy
Wawkomowa filia Dolny Mokotów melduje:
Grzmi moocno, chmury szare, ale nadal burza jako taka nie doszła. A ja chce się wybrać na miasto, a chyba będę musiał chwilę poczekać...
Grzmi moocno, chmury szare, ale nadal burza jako taka nie doszła. A ja chce się wybrać na miasto, a chyba będę musiał chwilę poczekać...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia