Projekt zmian na Ursynowie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A zlikwidować będzie jeszcze trudniej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ale to jest jeden dosyć duży ciąg uniwersytecki i potoki generują się przy każdym przystanku = budynku. Np. przy SGGW-KLINIKA mamy bodajże dwa budynki SGGW naprzeciw siebie... Teraz jest to nonsensem.inż. Glonojad pisze:A zlikwidować będzie jeszcze trudniej.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Nawet w szczycie procentowo nie byłoby to więcej niż 80% w przypadku np. 504 na Małcużyńskiego czy Mielczarskiego.Jarek pisze:Po co skoro i tak 90-95% kursów będzie zatrzymanych?
Poza tym warto taką operację przeprowadzić, chociażby dla międzyszczytu, DS, wczesnych poranków i wieczorów (i to tych wczesnych, od 19).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sza, bo wykraczesz!Fikander pisze:Dostawmy zatem jeszcze dwa przystanki tramwajowe między placem Politechniki a aleją Niepodległości, też znajdą się potoki
[ Dodano: Pon 08 Wrz, 2008 19:55 ]
Były, ale się skończą, bo Cmentarz wraca.Jarek pisze: Nawiasem mówiąc, są duże naciski na powrót Cm. Prawosławnego
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A co jest w nich kretyńskiego. Oświeć mnie porszę ? Zwłaszcza w przypadku trzech ostatnich ZPFikander pisze:No błagam, zobacz sobie na takie kretyństwa jak MAGELLANA, POLINEZYJSKA, MAŁCUŻYŃSKIEGO, BRACI WAGÓW, LANCIEGO...Mihau pisze:Duża dzielnica, to i dużo przystanków. Poza tym już nie przesadzajmy z tą "co drugą latarnią", przystanki nie są gęściej niż np. na Tarchominie czy Gocławiu.
Magellana jest tylko po to, żeby linia wyjeżdżająca z Cynamonowej miała przystanek w obie strony. A że ZTM zatrzymuje tam też linie jadące Ciszewskiego to inna sprawa (dobrze, że przynajmniej na warunkowy zmienili).
Chociaż sądze, że nikomu by się krzywda nie stała i bez niego. Przy skrzyżowaniu Dereniowej z Ciszewskiego nie ma przystanku, a ruch jest ździebko większy.
Chociaż sądze, że nikomu by się krzywda nie stała i bez niego. Przy skrzyżowaniu Dereniowej z Ciszewskiego nie ma przystanku, a ruch jest ździebko większy.
o tych porach a zwłaszcza w DŚ więcej niż połowa przystanków na Ursynowie ( a szczerze mówiąc nie tylko na UrsynowieBJ.2052 pisze:Nawet w szczycie procentowo nie byłoby to więcej niż 80% w przypadku np. 504 na Małcużyńskiego czy Mielczarskiego.Jarek pisze:Po co skoro i tak 90-95% kursów będzie zatrzymanych?
Poza tym warto taką operację przeprowadzić, chociażby dla międzyszczytu, DS, wczesnych poranków i wieczorów (i to tych wczesnych, od 19).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dla linii typowo lokalnych, o krótkich przelotach, akurat mogłoby się to sprawdzić.
- fik
- Naczelne Chamidło
No to liczymy:
STRZELECKIEGO 04
MAGELLANA 02: 150m
METRO IMIELIN 01
POLINEZYJSKA 04: 200m
LANCIEGO 02
METRO NATOLIN 02: 220m
METRO NATOLIN 02
MAŁCUŻYNSKIEGO 02: 200m
Ja rozumiem, że to teren gęstej zabudowy mieszkalnej i przystanki powinny być dość często, jednak są pewne granice...
[ Dodano: Pon 08 Wrz, 2008 22:08 ]
Aha, absurdem są także zespoły METRO STOKŁOSY i URSYNÓW PŁD., jednak tutaj sprawa jest nieco szersza...
STRZELECKIEGO 04
METRO IMIELIN 01
LANCIEGO 02
METRO NATOLIN 02
Ja rozumiem, że to teren gęstej zabudowy mieszkalnej i przystanki powinny być dość często, jednak są pewne granice...
[ Dodano: Pon 08 Wrz, 2008 22:08 ]
Zamiast Magellana i Polinezyjskiej dla 192 powinien być przystanek POMIĘDZY nimi.Mihau pisze:Chociaż sądze, że nikomu by się krzywda nie stała i bez niego.
Aha, absurdem są także zespoły METRO STOKŁOSY i URSYNÓW PŁD., jednak tutaj sprawa jest nieco szersza...
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!