Projekt zmian na Ursynowie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak w ogóle można napisać, że autobus linii zwykłej dubluje trasę metra..
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
geograf_OSU
A ja nadal mysle ze nie wiesz jaka jest glowna rola 192. Czy ludzie korzystajacy z metra maja miec nie regularna linie dlatego ze grupka ludzi zamiast dojechac metrem do tramwajow uzywa do tego celu 192?Lukasz436 pisze:Ja nadal myślę że nie wiesz po co 192 jedzie do Metra Wilanowska. Czy na Poleczki mógłbyś przesiąść się do tramwajów..... Osobiście od 1 września dość często korzystam z opcji 192 + Tramwaj.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Obawiam się, że to ty tego nie wiesz. Gdyby nie sytuacja na Poleczki, do powstania 192 mogłoby w ogóle nie dojść.geograf_OSU pisze:A ja nadal mysle ze nie wiesz jaka jest glowna rola 192.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
geograf_OSU
ZP Poleczki jest położony na Ursynowie - 192 zapewnia jego połączenia z metrem, a więc także na Puławskiej spełnia swoją podstawowa rolę. Dziekuję za uwagę.geograf_OSU pisze:Trudno wyciagac takie wnioski po jednej obserwacji, ale nawet to czy 192 musi spelniac to role gdyby podstawowa rola tej linii jest jako dowozowka do metra?
Co do artykułu o 505- być może zupełna likwidacja to nie jest najlepszy pomysł. Być może rozwiązaniem jest jej przetrasowanie przez Kazimierzowską.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Chyba w tym temacie już wszystko wyjaśniłeś, dlaczego tak uparty jesteś na 192. Temat w tej kwestii uważam za zamknięty.geograf_OSU pisze:A ja nadal mysle ze nie wiesz jaka jest glowna rola 192. Czy ludzie korzystajacy z metra maja miec nie regularna linie dlatego ze grupka ludzi zamiast dojechac metrem do tramwajow uzywa do tego celu 192?Lukasz436 pisze:Ja nadal myślę że nie wiesz po co 192 jedzie do Metra Wilanowska. Czy na Poleczki mógłbyś przesiąść się do tramwajów..... Osobiście od 1 września dość często korzystam z opcji 192 + Tramwaj.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Co niewątpliwie będzie doskonałym zrealizowaniem postulatów o zachowanie połączeń Modzelewskiego z PuławskąTm pisze:Co do artykułu o 505- być może zupełna likwidacja to nie jest najlepszy pomysł. Być może rozwiązaniem jest jej przetrasowanie przez Kazimierzowską.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdyby myśleli "Mokotów", to by im wystarczało 174 
-
Krzysiek_S
Dziś 192 kursem w środku porannego szczytu na Poleczki spóźniło się dokładnie 40 s. Kurs 7.48 z Poleczki w kier. Kabat.geograf_OSU pisze:a Ursynow mialby regularna dowozowke
Obserwacje nt. 192 mam następujące.
Linia z każdym dniem przybiera na popularności. Dziś kurs o 7.48 z Poleczki w kier. Kabat był zwyczajnie niezabieralny. Po prostu nie wsiadłem.
504, które przyjechało minutę później również było częściowo niezabieralne. Zmieściłem się ja i jeszcze kilka osób, natomiast 4 osoby mogły nam tylko pomachać.
Po południu, ok. 13.50, jadąc z Kabat na MW frekwencja w 192 dobra na całym odcinku trasy, a od Onkologii do Wilanowskiej kilkanaście osób stało.
Wszyscy do metra ? czy dalej jechali ?BJ.2052 pisze: Obserwacje nt. 192 mam następujące.
Linia z każdym dniem przybiera na popularności. Dziś kurs o 7.48 z Poleczki w kier. Kabat był zwyczajnie niezabieralny. Po prostu nie wsiadłem.
504, które przyjechało minutę później również było częściowo niezabieralne. Zmieściłem się ja i jeszcze kilka osób, natomiast 4 osoby mogły nam tylko pomachać..
[ Dodano: Sro 10 Wrz, 2008 23:25 ]
To ja może o punktualności 306. Miałem zamiar jechać dziś kursem z Wąwozowej o godzinie 11.05, bo miałem interes do załatwienia w okolicach Cynamonowej. Do 11.14, kiedy przyjechało 166, które średnio mnie urządzało, ale nie miałem zbytnio czasu na dalsze czekanie, autobus się nie pojawił.BJ.2052 pisze:Dziś 192 kursem w środku porannego szczytu na Poleczki spóźniło się dokładnie 40 s. Kurs 7.48 z Poleczki w kier. Kabat.geograf_OSU pisze:a Ursynow mialby regularna dowozowke