Radiowozy sĹuĹźb NR
Wszyscy wiedzą, że tak było jest i będzie, że się służbowe auta wykorzystuje. Co np. robił NR TW w Rembertowie? Sprawdzał możliwość poprowadzenia tam tramwaju?
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/284828,493208.htmlŻycie Warszawy pisze:Samochód widmo na Okopowej
Zaparkowany bez zaciągniętego ręcznego hamulca radiowóz Nadzoru Ruchu narobił dużo zamieszania na Okopowej.
Kierowca samochodu zostawił go na bocznej uliczce i poszedł do biura. W tym czasie radiowóz stoczył się na jezdnię i przeciął Okopową, na której zderzył się lekko z volkswagenem. Następnie strawersował trawnik i zatrzymał się dopiero na barierkach oddzielających torowisko tramwajowe - relacjonuje Marcin Włodarski z "Raportu na Gorąco".
Polityka złym doradcą w pracy!
Naprawdę sądzisz, że powyższą notkę pisał dziennikarz?MZ pisze:Życie Warszawy pisze:strawersował trawnikA podobno dziennikarze mają pisać językiem zrozumiałym dla przeciętnego czytelnika
.
BTW - miałem jedną mikrokolizję z autem bez kierowcy w środku i przy okazji pokazało się, że to bodaj najgłupsze, co może się przytrafić. Wzywać NR (z kim ma niby rozmawiać?) - źle. Wzywać Policję (j.w.) - jeszcze gorzej
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Ostatnio widziałem NR na Torowej w Nowej Iwicznej:)
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Instruktorzy TW, MZA etc... są czasem wykorzystywane przez ZTM do np kierowania liniami, stąd mogą się zdarzyć radiole TW w dziwnych miejscach. A nawiasem mówiąc, to widziałem kiedyś instruktorów TW obok radiolki opalających się na Wybrzeżu Puckim pod Mostem Grota.piotram pisze:Wszyscy wiedzą, że tak było jest i będzie, że się służbowe auta wykorzystuje. Co np. robił NR TW w Rembertowie? Sprawdzał możliwość poprowadzenia tam tramwaju?
Niezła imprezka musiała być na Dzielnej skoro tak się obsada spieszyłaŻycie Warszawy pisze:Samochód widmo na Okopowej
Zaparkowany bez zaciągniętego ręcznego hamulca radiowóz Nadzoru Ruchu narobił dużo zamieszania na Okopowej.
Kierowca samochodu zostawił go na bocznej uliczce i poszedł do biura. W tym czasie radiowóz stoczył się na jezdnię i przeciął Okopową, na której zderzył się lekko z volkswagenem. Następnie strawersował trawnik i zatrzymał się dopiero na barierkach oddzielających torowisko tramwajowe - relacjonuje Marcin Włodarski z "Raportu na Gorąco".
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- gregory5576
- Kontakt:
Na motorach. Aż mnie zatkało jak na Górczewskiej/Prymasa, zobaczyłem NADZÓR RUCHU T.W. Na człeku jadącym motorem widniała sobie jaskrawa kamizelka z napisem "NADZÓR RUCHU T.W." A na jednośladzie było logo Tramwajów Warszawskich. Czy spotkaliście się z czymś takim. Ogólnie dobry pomysł.
[ Dodano: |29 Kwi 2011|, 2011 01:50 ]
Nie wiedziałem gdzie ten temat wklepać jak nie jest to miejsce dla niego to modowie będą wiedzieli co z nim zrobic.
[ Dodano: |29 Kwi 2011|, 2011 01:50 ]
Nie wiedziałem gdzie ten temat wklepać jak nie jest to miejsce dla niego to modowie będą wiedzieli co z nim zrobic.
- gregory5576
- Kontakt:
I to właśnie widziałem.Lonik pisze:Teraz TW jeszcze posiada coś co skuter przypomina.