Nawet jeśli, to znam jeszcze kilka innych.tygrys pisze:Mamy w warszawie pierwszy przystanek tramwajowo autobusowy![]()
Dni Transportu Publicznego 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Z platform oddalonych od siebie o ok. 200 metrów... Zajezdnia jest zajezdnia, nieważne, czy Mokotów, czy Woronicza... Ech....tygrys pisze:Obie linię kursują z tego samego przystasnku
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
waluś pisze:Przeczytaj dobrze program. Linia DTP obsługiwana taborem zabytkowym wyjeżdża poza zajezdnię, jest nawet rozkład.
Dojazd na zajezdnię "Mokotów" zapewni specjalna linia tramwajowa "D", która będzie obsługiwana wagonami zabytkowymi. Natomiast na zajezdnię autobusową "Woronicza" będzie można dojechać linią autobusową "DTP" obsługiwaną zabytkowymi autobusami.
Linia spacerowa wokół zajezdni autobusami zabytkowymi (od godz. 10.15 co pół godz.)
- Petroniusz
Tja... Cabrio przez myjkę? Intrygujące. Oczywiście przez myjkę i OC będzie kursowało SU12, a wokół zajezdni jeden z klubowych ogórków.
- MeWa
- Cukiereczek
Nieprawda.Colony pisze:Wejściówkę? Po prostu podchodzisz pod bramę i jak się zgromadzi odpowiednia liczba osób to wchodzi przewodnik i się zaczyna.
Wejścia na wejściówki. A na niektóe godziny szybko znikają... Warto być do godziny przed godziną zwiedzania.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Ile będzie kosztowała monografia Tramwajów to będzie można kupic tylko 4 tomy czy osobno?
Przejazd pociągiem w niedziele jest możliwy na podstawie jakiś biletów?
Przejazd pociągiem w niedziele jest możliwy na podstawie jakiś biletów?
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84