4, ma zjazd 1.14, o ile dobrze pamietampawcio pisze:Dokładnie. Obie molochy po 19 godzin z hakiem.
ObsĹuga linii przez poszczegĂłlne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Nie. Do końca się kręci ITS. Na 508 jest w DS nowy rozkład - została dołożona jedna brygada, by rozepchnąć trochę postoje, które przez większą część dnia wynosiły tylko 5 i 6 minut na obu krańcach.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
jacek
- Zbanowany
Mozliwe, jeszcze w tym miesiącu, mnie tam nie byłopawcio pisze:Nie. Do końca się kręci ITS. Na 508 jest w DS nowy rozkład
Zajebiście, bo te krotkie przerwy zniechecały kierowców, do jazdy w DSpawcio pisze: została dołożona jedna brygada, by rozepchnąć trochę postoje, które przez większą część dnia wynosiły tylko 5 i 6 minut na obu krańcach.
-
jacek
- Zbanowany
Nie w przybudówce, Ja muszę miec spokoj do czytaniaColony pisze:Bierzesz książkę i spokój.
[ Dodano: Wto 07 Paź, 2008 21:10 ]
Polecam przyjrzeć sie rozkładowi 126 w DP.pawcio pisze:Ja jak to zobaczyłem, to zbaraniałem. A potem poprawiłem.
Ostatnio to oblatywałem na dodatku 05 po południu i cięzko sie wyrobić z czasem.
Przyjazdy na CH.Marki 2-3 minuty po odjezdzie. W tym tygodniu oblatuje to moj kumpel i ta sama sytuacja.
Czas sie traci na lewoskrecie Swiatowida/Mehofera, nastepnie lewoskret Płochocinska/dojazd do Marywilskiej, dalej Marywilska/Odlewnicza (w drugą strone, to porażka), potem korki przy CH tARGOWEK i CH MARKI i poległ w trampkach.
Zapraszam na przejażdzke
Widać jacuś że jeździsz tylko na rano. Po obiedzie jest gorzej bo w DS M3 zjeżdża i masz 6 min na Hucie i 4 na Skarbka i tak 3 koła full opcja. Ja bym zamienil M3 na 3..... Bo o ile rano 132 w DS jest super o tyle po obiedzie nikt tego jeździć nie chce....jacek pisze:To spojrz jeszcze na 35 minutowe przerwy na 132 w szczycie A, bo na tej Hucie przez 35 minut mozna jajko znieść Może jeden dodatek by wystarczyl i brygada do odzysku.
Ja mam nadzieje że wreszcie pojawią się postoje w zm. B ?pawcio pisze:132 będzie robione od nowa przy okazji skracania Marymontu. Teraz to już szkoda zachodu.
Myślę że Mobilis zostanie.jacek pisze:W sumie tak, zmieniać już bez sensu.
Czyżby całość ITS?
2 całki+dodatek, czy 3+1?