Na Tarchomin może jeździć 15. Numerek jest nieważny. Obecne połączenie realizowane pod numerem 5 traci sens.Bastian pisze:Aż tak źle życzysz Tarchominowi?![]()
![]()
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A niby czemu?MisiekK pisze:Na Tarchomin może jeździć 15. Numerek jest nieważny. Obecne połączenie realizowane pod numerem 5 traci sens.Bastian pisze:Aż tak źle życzysz Tarchominowi?![]()
![]()
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Ale moje pytanie dotyczylo zastapienia 5, a nie kasacji. Polaczenie ktore tworzy jest istnym potworkiem, ale nie myslalem ze mozna skasowac i nie zastepowac go odcinkowo. 27 tez jest z tego co wiem obslugiwane taborem niskopojemnym (czytaj solówki) wiec na tym odcinku by bylo w porzadku. 13 przedluzone do Mlocin na nowo wspomogloby rowniez 23 w dojezdzie z Bemowa do Metra Ratusz.
Kolejnym problemem do rozwiazania jest oczywiscie Pulawska. Zreszta moznaby zalozyc jakis oddzielny temat, albo wszczac jakas inicjatywe w temacie o tramwajach, jak powinien wygladac uklad po otwarciu metra do Mlocin.
Kolejnym problemem do rozwiazania jest oczywiscie Pulawska. Zreszta moznaby zalozyc jakis oddzielny temat, albo wszczac jakas inicjatywe w temacie o tramwajach, jak powinien wygladac uklad po otwarciu metra do Mlocin.
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie nie byłoby w porządku - linia zdjęłaby pasażerów z 17 i przestałaby się nadawać na solówki (już teraz jest na granicy). Skąd te wagony? Bo przecież nie z 17.groov pisze:27 tez jest z tego co wiem obslugiwane taborem niskopojemnym (czytaj solówki) wiec na tym odcinku by bylo w porzadku.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
tzn ze az tak jest duza relacja Marymoncka - ArkadiaBastian pisze:No właśnie nie byłoby w porządku - linia zdjęłaby pasażerów z 17 i przestałaby się nadawać na solówki (już teraz jest na granicy). Skąd te wagony? Bo przecież nie z 17.groov pisze:27 tez jest z tego co wiem obslugiwane taborem niskopojemnym (czytaj solówki) wiec na tym odcinku by bylo w porzadku.
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
5 z Marymonckiej po prostu trzeba wywalić i tyle. W obecnym kształcie i tak nic nie wzmacnia, bo jeździ tuż po 17 i na dodatek z innego przystanku na Potockiej.
A jeśli się okaże, że brakuje podaży na Marymonckiej, to zawsze można (i trzeba
) wzmocnić 17.
A jeśli się okaże, że brakuje podaży na Marymonckiej, to zawsze można (i trzeba
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
To prędzejGlonojad pisze:A jeśli się okaże, że brakuje podaży na Marymonckiej, to zawsze można (i trzeba) wzmocnić 17.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
w sensie prędzej mi kaktus? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja to zawsze na piechte z gdanskiego, w koncu to nie jest daleko....
No ale jezeli tak mowicie, to nie pozostaje mi nic innego jak odejsc od tego pomyslu. Jezeli wzmacniamy 17 to pętla Słż wytzyma ?
No ale jezeli tak mowicie, to nie pozostaje mi nic innego jak odejsc od tego pomyslu. Jezeli wzmacniamy 17 to pętla Słż wytzyma ?
Always
...and never.
Always
...and never.
Wszystkie relacje do Arkadii są bardzo popularne. Cierpi na tym Tarchomin ze swoim obcinanym 510. No chyba, że w perspektywie mają jeździć do Arkadii z dwoma przesiadkami w metro i tramwaj.geograf pisze:Owszem, jest to bardzo popularna relacja, której nie zastąpi metro.groov pisze:tzn ze az tak jest duza relacja Marymoncka - Arkadia?