na którym schemacie? Na tych, które uwieczniłem, są zejścia na placyk tramwajowy, nadprogramowych zejść autobusowych też nie stwierdziłem...JotPeCet pisze:Metro potraktowało perony autobusowe i tramwajowe jako swoje.
W dodatku na schemacie węzła nie ma zejść z poziomu "+1 przesiadek" na zespół przystanków tramwajowych, są za to dwa zejścia na autobusowe
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Nowe nazwy przystanków
- MeWa
- Cukiereczek
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na razie niestety nie. Raczej 1 grudniaPiotrek pisze:Mam nadzieje, że przy okazji tych zmian zmieni się w końcu nazwa ZP Żeromskiego na Słodowiec.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
geograf pisze:Od 24.11.2008 przystanek LECHICKA będzie nazywał się WŁOCHY-RATUSZ.
Z tymi już nie warto na siłę kombinować. Ratusz Wawra jest na przykład między dwoma zespołami przystankowymi.geograf pisze:Ciekawe kiedy nazwa stacji metra i przystanków IMIELIN zmieni nazwę na URSYNÓW-RATUSZ, PLAC WILSONA na ŻOLIBORZ-RATUSZ, a POŻARYSKIEGO na WAWER-RATUSZ?
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie ukrywam - jestem bardzo zadowolonyMZ pisze:geograf pisze:Od 24.11.2008 przystanek LECHICKA będzie nazywał się WŁOCHY-RATUSZ.Bardzo dobra zmiana w tym przypadku. Kleszczu będzie zadowolony
.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nigdy nie mieszkałem na Okęciu, ale mentalnie dla mnie to miejsce, gdzie jest Ratusz, to dłuuuugo jeszcze będzie Okęcie, a nie WłochyR-11 Kleszczowa pisze:Natomiast jak znam mentalność mieszkańców Okęcia zaraz podniosą krzyk, że oni mieszkają na Okęciu, a nie we Włochach![]()
Jeśli ktokolwiek wypowiada się o komunikacji w Pruszkowie, niech nie zapomina, że na północ od torów (Gąsin, Żbików, Bąki) też mieszkają ludzie.
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...
Nie będzie. Wymiana przystanków i tablic będzie przy najbliższej nadarzającej się okazji.Glonojad pisze:Nie można było tego zrobić razem z OCHOTĄ-RATUSZEM? Na takim 9 i 7 będą dzięki temu dwie wymiany rozkładów i tablic
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Aha. No, to dobrze, bo może okazja będzie...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Oczywiście. Jednak ratusz jest ratuszem dzielnicy Włochy - podobnie jak ratusz Targówka jest na Bródnie tak Włoch jest na Okęciu. Siła wyższa jednak tutaj raczej mamy problem konfliktów społecznych - coś jak odwieczna walka Zielonej Góry z Gorzowem Wielkopolskim czy Bydgoszczy z ToruniemJaBaal pisze:Nigdy nie mieszkałem na Okęciu, ale mentalnie dla mnie to miejsce, gdzie jest Ratusz, to dłuuuugo jeszcze będzie Okęcie, a nie WłochyR-11 Kleszczowa pisze:Natomiast jak znam mentalność mieszkańców Okęcia zaraz podniosą krzyk, że oni mieszkają na Okęciu, a nie we Włochach![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"