Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Jak to w piątki bywa, zakorkowała się prawie cała Warszawa.
Na 174 straciłem 25 minut na odcinku Madalińskiego
Rondo ONZ, a kolejne 15 minut na odcinku Rondo ONZ
Dw. Wileński. Ale nie wiem czemu kierowcy tak jakoś dziwnie jechali, że pierwsze 174 wyprzedziłem zaraz na Rzymowskiego, kolejne na pl. Hallera i trzecie już na przystanku Metro Pole Mokotowskie 
Na 174 straciłem 25 minut na odcinku Madalińskiego
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
A ja wam powiem jedno - po tym co wczoraj widziałem w Paryżu, zacząłem tęsknić za warszawskimi zatorami
Paryż ma okólną obwodnicę, która jest wiecznie zapchana w obu kierunkach. Korki na zjazdach z obwodnicy nie kończą się nawet o 23.30
i to taka kolejeczka niemalże kilometrowa...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Wczoraj prawdzimy armagedon w al. Jana Pawła II. Po 17 paliło się w budynku Atrio (jeden z kompleksu Atrium) przy Grzybowskiej. Kilka jednostek Straży Pożarnej, karetki i straszny smród.
Oprócz oczywistych utrudnień na al. Jana Pawła, poważne utrudnienia występowały również na al. Solidarności głównie przez sytuację na skrzyżowaniu przy Kinie Femina.
Info na Gazeta.pl
Oprócz oczywistych utrudnień na al. Jana Pawła, poważne utrudnienia występowały również na al. Solidarności głównie przez sytuację na skrzyżowaniu przy Kinie Femina.
Info na Gazeta.pl
Polityka złym doradcą w pracy!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tam jest nieustający armageddon od tygodni...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
desert_eag
-
Krzysiek_S
5280 pisze:Zamkniety most Syreny na Trasie Toruńskiej, korek zaczyna nie już od ch Targówek na Głębockiej w kierunku mostu Grota. Stoi wjazd od Bródna w kierunku Grota. Samochody kierowane sa pod zakaz ruchu na Toruńskiej. Wie ktoś dlaczego to zamkneli?? czyżby sie prowizorka zawalała??
![]()
ZDM pisze:Zarząd Dróg Miejskich w Warszawie uprzejmie zawiadamia, że w dniach
15 i 16 listopada 2008 (sobota i niedziela),
w godzinach od 8.00 do 10.00 oraz od 12.00 do 15.00
będą się odbywać, planowane od dłuższego czasu, rutynowe badania statyczne czasowej konstrukcji estakad nad torami kolejowymi i ulicą Modlińską w ciągu Trasy Toruńskiej, w kierunku Centrum. W związku z badaniami zostanie udostępniony do ruchu tylko jeden pas starego wiaduktu. W czasie wykonywania prób, estakady tymczasowe, będą zamknięte dla ruchu. Przypomnijmy, że estakady tymczasowe zostały skonstruowane z elementów Mostu Syreny.
Badania przeprowadzi Instytut Badawczy Dróg i Mostów. Jak wspomniano badania statyczne są standardową procedurą. Termin badania wybrano z uwagi na najniższe natężenie ruchu w stosunku do innych pór roku.
Zarząd Dróg Miejskich będzie dążyć do tego, by badania skończyły się wcześniej niż przedstawił to Instytut.
Na czas badań Zarząd Dróg Miejskich w Warszawie proponuje omijanie estakad ulicą Marywilską, ulicą Płochocińską, ulicą Modlińską do estakad wjazdowych na most Stefana Grot-Roweckiego bądź jeśli to możliwe, ZDM proponuje ominąć Trasę Toruńską w godzinach badań.
Za wszelkie utrudnienia wynikające z tego tytułu serdecznie przepraszamy.
Szkoda, że tylko na mediolanielevar pisze:Dokładnie. Mnie na mediolanie czasem też wyprzedzajądesert_eag pisze:A po co mają zasuwać... A nuż koło im się uda wytracićGdzie się śpieszyć?
[ Dodano: Sob 15 Lis, 2008 15:42 ]
pl. Hallera jest zawsze czynny tylko do 14, potem pani idzie do domulevar pisze:Znając życie, to nie. Ale niech Flash odpowietygrys pisze:a Hallera było czynne