Wiedziałem, że się nie powstrzymaszjasiu pisze:a ja dzisiaj...
Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Spoko, jeszcze tylko 120 dni do wiosnyMam już dosyć tej pizgawicy! Chcę wiosny!
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Ty się ciesz (jeżeli wolisz to czesz), że nie mieszkasz na Syberii czy innym kole okołobiegunowym a nawet pod!Premo pisze:Nic tylko się na południe wyprowadzić
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
BJ.2052 pisze:Ateny.Premo pisze:Nic tylko się na południe wyprowadzić
Umbria
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- fik
- Naczelne Chamidło
Dawno nikogo nie zbanowałemjasiu pisze:a ja dzisiaj...
[ Dodano: Sro 19 Lis, 2008 21:29 ]
Jak jesteśmy przy pierdolnikach, nie ma ktoś ochoty na letni wypad w rejony Albanii i Kosowa? Zaliczyć zbiorkom w Prisztinie - bezcenne.BJ.2052 pisze:Ateński pierdolnik ma swój klimatR-11 Kleszczowa pisze:
Umbria
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
http://www.maroko2000.republika.pl/alba ... ria/64.jpg
To?
Żeby nie było wątpliwości - to wagon (jak widać barowy) w normalnym pociągu.
To?
Żeby nie było wątpliwości - to wagon (jak widać barowy) w normalnym pociągu.