Zdziwiłbyś się. Spotykałem ludzi z biletami typu Łódź - Kielce przez Koluszki, Częstochowę (!) w taryfie O, normalne...piotram pisze:Osoby starsze juz zdecydowanie nie przystaną na połączenie kiblami z 3 przesiadkami, prędzej pojadą PKS-em, cena porównywalna, ale przynajmniej jakaś namiastka komfortu.
Pośpieszne IC i osobowe samorządowe - czyli reforma kolejowa
Moderator: JacekM
- fik
- Naczelne Chamidło
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Nie ma ograniczeń, wszystko zależy od tego, jakie blankiety będą mieli w kasie, w której kupisz bilet...ptaszyna pisze:Ciekawe, czy bilety na pociągi pospieszne do tej pory drukowane na kwadratowych karteczkach będą drukowane nadal tak jak teraz, czy już tylko na podłużnych blankietach PKP Intercity![]()
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Sukinsyny, nie dość że nie będzie turystycznych i karnetów na D+M, to jeszcze swoją weekendówkę podnoszą do 119 + 50%miejscówki, że niby "więcej swobody" bo z pośpiechami. Co za bezsens, kto będzie jeździł pośpiechami na takiej ofercie, więc po co ta podwyżka? Niech spieprzają, na mnie nie zarobią, trzeba będzie szukać pekaesów, albo znowu kombinować z trasą okrężną, jak za dawnych lat...
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
No i to się nazywa promocja. Odpowiednik turystyka na 1 klasę zdrożeje o 101%. Nie ma to jak marketing i zachęcanie ludzi do korzystania z koleiPKP Intercity pisze:W pociągach objętych rezerwacją miejsca należy wykupić miejscówkę za 50 % jej ceny. Cena oferty w klasie 2 wynosi 119 zł, w 1 klasie 199 zł.
Ja definitywnie wybieram PKS.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
9 zł za rower, bez sensu 
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
Nikt nie będzie chciał jeździć pośpiechami= likwidacja pośpiechów= zysk dla spółki PKP IC ze zwiększonej ilości expresów i ICpiotram pisze:Sukinsyny, nie dość że nie będzie turystycznych i karnetów na D+M, to jeszcze swoją weekendówkę podnoszą do 119 + 50%miejscówki, że niby "więcej swobody" bo z pośpiechami. Co za bezsens, kto będzie jeździł pośpiechami na takiej ofercie, więc po co ta podwyżka? Niech spieprzają, na mnie nie zarobią, trzeba będzie szukać pekaesów, albo znowu kombinować z trasą okrężną, jak za dawnych lat...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Będą jeździli ci, którzy jeżdżą na miesięcznych albo jednorazowych...ziomal pisze:Nikt nie będzie chciał jeździć pośpiechami= likwidacja pośpiechów= zysk dla spółki PKP IC ze zwiększonej ilości expresów i IC
Bardzo wielka promocjabohun pisze:9 zł za rower, bez sensu
Czy można przed 1.XII zaopatrzyć się w karnety, których termin ważności rozpoczyna się po tej dacie?
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
- kulikowski