PESA 120N - technika, eksploatacja, opinie
Na 311x przyklejono tym razem na panelach odchylnych. A sama "akcja" jest nie dla zadowolenia focistów, tylko dlatego że motorowi biorący rano wozy musieli obchodzić każdy z nich, zeby dojrzeć numer...
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Że co?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czwarty ekran, czyli monitor monitoringu jak go słusznie Flash zidentyfikował, jest na wyposażeniu 120N od czasu montażu w nich monitoringu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
kebe
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zepsułeś zabawę, chciałem napisać, że prąd na Gocławku jest rzadki i trzeba go piaskiem zagęszczać 
-
kebe
ha ha haGlonojad pisze:Zepsułeś zabawę, chciałem napisać, że prąd na Gocławku jest rzadki i trzeba go piaskiem zagęszczać
A to każdy pojazd szynowy takową posiada? Czy tylko tramwaje? Czy tylko ten wybrany model? Czy warunki atmosferyczne są na tyle złe w dniu dzisiejszym, że należy to stosować? Czy to może w związku z "wypadaniem" na Gocławku?Michał J pisze:Piasecznica