fluger pisze:Za przykład mogą służyć ciągle psujące "super nowoczesne"PES-y.
Jeśli pesy psują się "ciągle", to co powiedzieć o pozostałych tramwajach we flocie TW, które, jak pokazują twarde, zimne liczby, psują się od nich
częściej? Może wreszcie skończmy z pierdoleniem na podstawie tzw. faktów prasowych!!!
No, ulżyłem sobie.
A teraz trochę dziegciu do niewątpliwe optymistycznej informacji podanej przez mkm101, a przemilczanej przez stołeczną prasę. Otóż wieść niesie, że ZTM rzutem na taśmę wtrynił do specyfikacji wymóg zastosowania tej nowej, żałosnej kolorystyki, kolorem "Krem Rzygowin" na czele...
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Czyli, mimo negatywnej opinii władz miasta i wielkich kontrowersji, próbuje się ten niewydarzony projekt wepchnąć, pomijając nawet próbę konsultacji społecznych.
[ Dodano: Sob 06 Gru, 2008 23:34 ]
Mam nadzieję, że projektanci producentów staną na wysokości zadania.... albo moje źrodło się myli...

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.