Objazdy tramwajowe 2009
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Rozumiem, że to pod warunkiem, że uda się skoordynować prace na obu zadaniach?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdyby się miało udać, to by było jedno wyłączenie, a nie trzy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No nie wiem, przy inwestycjach drogowych trzy wyłączenia na jedną też nie są jakimś wyjątkowo słabym wynikiem 
Innymi słowy, gdyby się koordynacja miała NIE udać, to by były dwa dwumiesięczne wyłączenia.
Innymi słowy, gdyby się koordynacja miała NIE udać, to by były dwa dwumiesięczne wyłączenia.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Solaris U10
No to zaczynamy:
http://ztm.waw.pl/wz2009.php
http://ztm.waw.pl/wz2009.php
1. a po co komu 41 co 20'????? zwłaszcza że 1 dostaje co 5' - i jak pisze Jacek M - w ogóle nie wiadomo czy ta linia zmienia kierunek jazdy w ciągu dnia czy tez jezdzi w dwóch kierunkach!
2. nie rozumiem czemu 28 musiało wyleciec z Gocławka. byłoby to logiczne gdyby 24 nie miało zmniejszonej czestotliwosci bo by sie tam trzy linie z czestotliwością co 5' nijak nie zmiesciły ale skoro 24 spada do 10' to chyba by dało rade i żadne 47 nie byłoby na Gocławekpotrzebne - wystarczyłaby krótka linia jedynie w relacji Kaweczynska - Czynszowa (z jednoczesnym wyrzuceniem 13stki na czas robót)
3. jezeli już jednak powstało 47 to czy nie prościej było było jednak dac je na Czynszową (zostałałaby dłuzsza czesc dawnej 6stki) a 7 zostawić na Kaweczyńską - chyba niepotrzebnie się tu miesza
4. ogromny plus za powrót podstawowej czestotliwości 10'

2. nie rozumiem czemu 28 musiało wyleciec z Gocławka. byłoby to logiczne gdyby 24 nie miało zmniejszonej czestotliwosci bo by sie tam trzy linie z czestotliwością co 5' nijak nie zmiesciły ale skoro 24 spada do 10' to chyba by dało rade i żadne 47 nie byłoby na Gocławekpotrzebne - wystarczyłaby krótka linia jedynie w relacji Kaweczynska - Czynszowa (z jednoczesnym wyrzuceniem 13stki na czas robót)
3. jezeli już jednak powstało 47 to czy nie prościej było było jednak dac je na Czynszową (zostałałaby dłuzsza czesc dawnej 6stki) a 7 zostawić na Kaweczyńską - chyba niepotrzebnie się tu miesza
4. ogromny plus za powrót podstawowej czestotliwości 10'
PURA VIDA!
Zacznijmy od tego, kto normalny w ogóle zapamięta i zrozumie te wszystkie zmiany. (Bo co powie normalnemu człowiekowi wyrażenie "wzmocnienie Służewca" lub "uruchomienie relacji skrętnej"
?) Miejmy nadzieje, że w trakcie remontu pojawiają się informatorzy ZTM. Ciekawa jest planowana wersja 26 na pl. Narutowicza w "jedno- lub dwudniowym etapie przejściowym między układem obowiązującym dziś, a układem obowiązującym w momencie, gdy będzie już zamknięty most Śląsko-Dąbrowski".
Pozdrawiam.
Mapki dostępne poniżej:
Tramwaje:
Linia 2 i 41
Linia 4
Linia 7
Linia 13
Linia 23
Linia 24
Linia 26
Linia 28
Linia 47
Autobusy:
Linia 162
Linia 190
Linia 390
Linia 400
Linia 410
Linia 520
Linie nocne
Zastępcze
Linie Z-1, Z-2, Z-3, Z-4
----------------------------------
Schemat linii tramwajowych (14.03 - 11.04.2009)
Tramwaje:
Linia 2 i 41
Linia 4
Linia 7
Linia 13
Linia 23
Linia 24
Linia 26
Linia 28
Linia 47
Autobusy:
Linia 162
Linia 190
Linia 390
Linia 400
Linia 410
Linia 520
Linie nocne
Zastępcze
Linie Z-1, Z-2, Z-3, Z-4
----------------------------------
Schemat linii tramwajowych (14.03 - 11.04.2009)
-
michael112