Autobusy 15m
Nie 2001, ale koniec OT. Jest od tego oddzielny temat 
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Zgadzam się siedzenia a nerwoplanach są poprostu estraklasą w porównaniu do czegokolwiek. W żadnym mieście nie jechałem na niczym równie wygodnym.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Masz rację. Tak się dzisiaj rozsiadłem, że kierowca mnie budził na pętliFilip7370 pisze:Zgadzam się siedzenia a nerwoplanach są poprostu estraklasą w porównaniu do czegokolwiek. W żadnym mieście nie jechałem na niczym równie wygodnym.
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
Ale nic poza tym. Krój siedzeń jak i twardość (czy tutaj w zasadzie miękkość) są idealne. Nie ma ni lepszego jak rozsiąść się na jednym z nich o ile nie są zafajdane w ten czy inny sposób (a kilka podobnych jeszczę się trafia średnio na wóz).
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Codziennie rozsiadam się w Neoplanach co najmniej dwa razy i jeszcze nigdy nie miałem takich traumatycznych przeżyć.Tyrystor pisze:KIEDYŚ fotele w N4020 były wygodne. OBECNIE muszą przejść wymianę tapicerki i gąbki, bo niejednokrotnie siedzisko jest równie twarde jak decha z U18 i o wiele mniej wygodne, ponieważ gąbka przyjęła jakiś dziwny i nieergonomiczny kształt.
Ja raz trafiłem na przegnite siedzenie... ale nie powiem żeby było jakoś strasznie niewygodnie 
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears