To wcale nie jest takie wygodne. Niektórzy wolą dać odpocząć nodze.fluger pisze:No to jak znając życie pewnie wszyscy kierowcy którzy umieli wyłączyć to, zrobili tak aby szybciej im się odjeżdżało z przystanków.
Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
-
jacek
- Zbanowany
Przepraszam że w tym temacie, ale temat dotyczacy estetyki autobusow jest zamkniety
Widziałem dzis woz 5596, z bardzo kulawym przyozdobieniem (żeby nie napisac tandetnym).
Na przodzie wozu widnieje napis "muzyk", zapewne wlaściciel się podpisal?
Czyzby tez jakiś milosnik, fanatyk, wyrośniety kabiniarz, co dostal woz na stan?
Ktoś zna jegomościa?
Widziałem dzis woz 5596, z bardzo kulawym przyozdobieniem (żeby nie napisac tandetnym).
Czyzby tez jakiś milosnik, fanatyk, wyrośniety kabiniarz, co dostal woz na stan?
Ktoś zna jegomościa?
Też go widziałem... Te naklejki,te paski...brak słów. Załamałem się.jacek pisze:Przepraszam że w tym temacie, ale temat dotyczacy estetyki autobusow jest zamkniety![]()
Ktoś zna jegomościa?
185 - najlepsza linia w mieście!
Zdaje się, że taki już przyszedł z Redutowej.jacek pisze:Przepraszam że w tym temacie, ale temat dotyczacy estetyki autobusow jest zamkniety![]()
Ktoś zna jegomościa?
Też mi się tak wydaje.Jamnik pisze:Zdaje się, że taki już przyszedł z Redutowej.jacek pisze:Przepraszam że w tym temacie, ale temat dotyczacy estetyki autobusow jest zamkniety![]()
Ktoś zna jegomościa?
A nom jakieś czerwone wstążeczki pod oknem kierowcy obok numeru(wczoraj 20/517)jacek pisze:Przepraszam że w tym temacie, ale temat dotyczacy estetyki autobusow jest zamkniety![]()
Ktoś zna jegomościa?
Ponadto:
3382
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Od rana był trupem. Gdzieś koło poludnia została łaskawie wstawiona decha na czoło.Walas pisze:3382 tylni wyświetlacz nadal nie działa, i jak mi donosi kolega na GG to po godz.17 przedni też nie działał.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Widocznie ten tak ma. Na pocieszenie to:alojzy pisze:Brak środkowego panela z przodu w wozie A105 (wczoraj 1/110)
Widać było kratownicę wozu!
SławekM dnia 17-02-2008 pisze:Nie wiem czy to awaria w każdym razie A105 na 120 na Olesinie zgubił przód (tą blachę z numerem taborowym). Za kółko przyklejone taśmą do oklejania przed malowaniem czy jakoś tak (w każdym razie taśma)