Czy ktoś wie jak postępują prace przy montażu ekranów, jak idzie przygotowanie do uruchomienia odliczania czasu do przyjazdu pociągu? Ewentualnie jakie trudności napotkał w/w proces, jakie są zagrożenia?MeWa pisze:do końca roku mają pojawić się ekrany na wszystkich stacjach.span pisze:MeWa ....... bo ty chyba wiesz najlepiej dlaczego na południowych stacjach naszego"wspaniałego" miasta nie ma tablic ani informacji, kiedy następny pociąg odjedzie.......ja np. byłbym tym zainteresowany:)
Stacje odcinka bielaĹskiego (A-20 SĹodowiec - A-23 MĹociny)
Moderator: JacekM
- MeWa
- Cukiereczek
osobiście nie zauważyłem nieprawidłowego działania, co oczywiście nie znacza, że zawsze musi wszystko dobrze działać, ale jednorazowe sytuacje o niczym nie świadczą.Nazgul pisze:Działać, działają, ale jak już parę razy zauważyłem, często zegar zatrzymuje się na jakiejś wartości przez kilka minut. Ostatnio na Wawrzyszewie na 40 sek do przyjazdu pociągu czas zatrzymał się na ponad 5 minut...MeWa pisze:Na stacjach odcinka bielańskiego ekrany są zamontowane i działają.
nie sądzę, żeby to był właściwy temat.geograf pisze:Aha, a reszta?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Jest. Na końcu górnego poziomu "przesiadek".Teokryt pisze:Podobno jest tam takie miejsce / lokal z którego dobrze widać pętle tramwajową.
Lokal przeznaczony na użytkowy. Podobno jakiś klub czy inna kawiarnia.Teokryt pisze:co to za miejsce
Zamknięty jak każdy inny.Teokryt pisze:czy jest do niego łatwy dostęp
Właściciela terenu?Teokryt pisze:kogo prosić o użyczenie tego miejsca na czas zdjęć filmowych?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- tarantula01
- Kontakt:
viewtopic.php?p=372341#372341
A odpowiedzi nie widać - żeby nie było: zapytałem oficjalnie ZTM 10 listopada 2008 r. Prawo nakazuje udzielić odpowiedzi w 30 dni, czym nawet chwali się ta instytucja.
A odpowiedzi nie widać - żeby nie było: zapytałem oficjalnie ZTM 10 listopada 2008 r. Prawo nakazuje udzielić odpowiedzi w 30 dni, czym nawet chwali się ta instytucja.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
I nawet mi bardziej odpowiada gdyby nie ryk schodów a samo pomieszczenie ma mnóstwo wad min. podwójne okna które psują całą estetykę. Tak czy inaczej myślę ze tam jest tak mały ruch w okolicy tych schodów ze ich wyłączenie na godzinę i wydzielenie przestrzeni nie zuboży wartości komunikacyjnych jak i funkcjonalnych całego węzła.MeWa pisze:pętlę też dobrze widać z samej antresoli