tu jest chyba kilka teorii, zapytać należałoby się jakiegoś klimatologa...Tyrystor pisze:Proszę się nie denerwować, tak już zostanie, ponieważ podobno golfsztrom zanika i w przeciągu około 10 lat temperatura w Europie spadnie o 10°CPiotrekP pisze:Bez jaj, u mnie po szkole w rękawiczkach chodzą... Przykre![]()
![]()
Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- MeWa
- Cukiereczek
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
-
Krzysiek_S
Przystanek Szpital MSWiA melduje opady śniegu.
Na Mokotowie teżJacekM pisze:A w liceum na Muranowie kaloryfery zapieprzają aż miło szkoda wychodzić
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Kraniec Junkiewicz zasypany a przy Radzymińskiej plucha.

Na Śródmieściu nie wiem, ale za to w Bibliotece Narodowej przytulnievolviak pisze:JacekM napisał/a:
A w liceum na Muranowie kaloryfery zapieprzają aż miło szkoda wychodzić
Na Mokotowie też
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Punkt obserwacyjny Nowe Włochy - stan z godz. 21:00 :
- temperatura: -7°C
- grubość pokrywy śnieżnej: ~6cm (dziś przybyło 3-4)
IMGW dziś ostrzega o zawiejiach i zmieciach śnieżnych
:
- temperatura: -7°C
- grubość pokrywy śnieżnej: ~6cm (dziś przybyło 3-4)
IMGW dziś ostrzega o zawiejiach i zmieciach śnieżnych
IMGW pisze:Przewidywane jest występowanie zawieji i zmieci śnieżnych, które wystąpią początkowo w województwie mazowieckim i łódzkim, a w nocy także w województwie lubelskim. Będzie wiał umiarkowany i dość silny, okresami porywisty wiatr południowo-zachodni, skręcający na północno-zachodni, o średniej prędkości do 35 km/h, w porywach przejściowo do 75 km/h.