Przebieranki
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- R-9 Chełmska
Zawsze tak było, że zjazdy realizowane na innych liniach niż podstawowe są oznaczane brygadowo jako D2x (gdzie x jest zgodny z numerem podstawowym danej brygady).
Na N83 jest D21 (a czemu by nie?), by nie trzeba było tworzyć dwóch rozkładów dla DP i DS dla N83.
Na N83 jest D21 (a czemu by nie?), by nie trzeba było tworzyć dwóch rozkładów dla DP i DS dla N83.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- maciek.dab859
- maciek.dab859
Wczoraj pierwszy raz pojechałem 708 (m), czyli wydłużoną wersją do Metra Marymont, obsługę zapewniał Ikar , 5560 , wszyscy wysiedli, silnik zaczął mu dziwnie warczeć i włączył awaryjne (to taka mała dygresja , bo nie wiem tak naprawdę czy można to napisać w temacie awaria).
Piszę o tym dlatego , bo zaciekawiło mnie właśnie co się dzieje później z tą wydłużoną brygadą i liczę , że mnie ktoś oświeci, nie spojrzałem na jej numer , więc nie wiem czy to BWL jest czy nie.
Jeszcze jedno pytanie - skąd pojawiają się dodatki oznaczone jako kurs skrócony na linii 116, ale w wydaniu popołudniowym, czyli jadące od Metra Marymont na Chomiczówkę i co z nimi jak już tam dojadą ? Z góry przepraszam jeśli gdzieś to pytanie już padło.
Piszę o tym dlatego , bo zaciekawiło mnie właśnie co się dzieje później z tą wydłużoną brygadą i liczę , że mnie ktoś oświeci, nie spojrzałem na jej numer , więc nie wiem czy to BWL jest czy nie.
Jeszcze jedno pytanie - skąd pojawiają się dodatki oznaczone jako kurs skrócony na linii 116, ale w wydaniu popołudniowym, czyli jadące od Metra Marymont na Chomiczówkę i co z nimi jak już tam dojadą ? Z góry przepraszam jeśli gdzieś to pytanie już padło.
Obsługiwany linią 116 (dzięki za kursy skrócone)
...no to mi podziękowali
...no to mi podziękowali
Wg rozkładu br.07/708(5.43-7.49) rusza z Truskawia o 6.50 do >M< Marymont 01.i dalej do R6 o 7.49 jest na zakładzieppdk pisze:Wczoraj pierwszy raz pojechałem 708 (m), czyli wydłużoną wersją do Metra Marymont, obsługę zapewniał Ikar , 5560 , wszyscy wysiedli, silnik zaczął mu dziwnie warczeć i włączył awaryjne (to taka mała dygresja , bo nie wiem tak naprawdę czy można to napisać w temacie awaria).
a brygada 08 też zjeżdza do redutowej 20 min później więc raczej to żadna BWL
SławekM pisze:Najpierw wyjeżdżają z zajezdni na Marymont, potem z Chomiczówki na przejazd Techniczny do Marymontu i tak parę razyppdk pisze:Jeszcze jedno pytanie - skąd pojawiają się dodatki oznaczone jako kurs skrócony na linii 116, ale w wydaniu popołudniowym,
http://www.przegubowiec.com/bus/nocne.htmmaciek.dab859 pisze:Proszę o podanie godzin odj. br. 93 na N41 i N95 z Dw. Centralnego...
i potwierdzenie, czy na BWL 92(N41+N91) jest Mobilis oraz do kogo należy 3/N02?
to już jest bardzo, bardzo nieaktualne.TOMEK pisze:http://www.przegubowiec.com/bus/nocne.htmmaciek.dab859 pisze:Proszę o podanie godzin odj. br. 93 na N41 i N95 z Dw. Centralnego...
i potwierdzenie, czy na BWL 92(N41+N91) jest Mobilis oraz do kogo należy 3/N02?
noidea