Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
GW Radom pisze:Pijany chciał pożyczyć na... wino
cig, ostatnia aktualizacja 2009-01-29 17:25
Najpierw pieniądze na wino chciał pożyczyć w jednym z banków, potem w poszukiwaniu funduszy odwiedził sex-shop.
Radomska policja dostała zgłoszenie od ochrony jednego z banków: mamy napad z bronią. Gdy na miejsce pojechał patrol, okazało się, że do banku wszedł nieznany mężczyzna i chciał pożyczyć pieniądze na... wino. Pracownice postraszyły go ochroną oraz policją.
- Nie zrobiło to jednak na nim wrażenia. Na odchodne stwierdził, że się nie boi, ponieważ ma broń, i wyszedł - informuje Rafał Jeżak z zespołu komunikacji społecznej Komendy Miejskiej Policji.
Z pomocą monitoringu miejskiego ustalono w którą stronę poszedł. Zatrzymano go w jednej z bram przy Kilińskiego. W poszukiwaniu pieniędzy na wino odwiedził również sex-shop, z którego go wyproszono.
Mężczyzna miał ponad dwa promile alkoholu. Przed sądem grodzkim odpowie za zakłócanie ładu i porządku publicznego.

To się nazywa budownictwo
Yyyyyyyyy.....no coments
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Kiedyś sądziłem, że internet to wspaniałe miejsce dzieki, któremu ludzość stanie sie lepsza. Potem trafiłem na to:
Koty, które wyglądają jak Hitler!
http://www.catsthatlooklikehitler.com/
i zrozumiałem do czego służy internet.
Koty, które wyglądają jak Hitler!
http://www.catsthatlooklikehitler.com/
i zrozumiałem do czego służy internet.
SKŁADNIKI NA BABKE BANANOWÄ
2 śmiejące się oczka,
2 zgrabne nóżki,
2 kochane rączki,
2 twarde kontenerki z mlekiem,
2 jajka,
1 wyścielana futerkiem miska do mieszania,
1 twardy banan.
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:
1 Spójrz głęboko w śmiejące się oczka.
2 Rozdziel ostrożnie dwie zgrabne nóżki dwiema kochanymi rączkami.
3 Ściskaj i masuj kontenerki z mlekiem bardzo delikatnie aż wyścielana futerkiem miska do mieszania będzie dobrze natłuszczona, sprawdzaj w regularnych odstępach czasu palcem.
4 Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tył a także na boki aż do ubicia piany (dla lepszych rezultatów wyrabiaj w tym czasie kontenerki z mlekiem).
5 Gdy temperatura wzrośnie, wsuń banana głęboko do miski i nakryj jajami (pozwól aby wszystko przesiąkło - byle nie przez całą noc). Ciasto będzie gotowe aż banan stanie się całkiem miękki. Powtarzaj kroki od 3 do 5 lub zmieniaj miski do mieszania.
UWAGA!
Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyść dokładnie przybory kuchenne przed i po użyciu.
Nie wylizuj miski do mieszania po użyciu.
Jeśli ciasto zbyt urośnie, ulotnij się z miasta
2 śmiejące się oczka,
2 zgrabne nóżki,
2 kochane rączki,
2 twarde kontenerki z mlekiem,
2 jajka,
1 wyścielana futerkiem miska do mieszania,
1 twardy banan.
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:
1 Spójrz głęboko w śmiejące się oczka.
2 Rozdziel ostrożnie dwie zgrabne nóżki dwiema kochanymi rączkami.
3 Ściskaj i masuj kontenerki z mlekiem bardzo delikatnie aż wyścielana futerkiem miska do mieszania będzie dobrze natłuszczona, sprawdzaj w regularnych odstępach czasu palcem.
4 Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tył a także na boki aż do ubicia piany (dla lepszych rezultatów wyrabiaj w tym czasie kontenerki z mlekiem).
5 Gdy temperatura wzrośnie, wsuń banana głęboko do miski i nakryj jajami (pozwól aby wszystko przesiąkło - byle nie przez całą noc). Ciasto będzie gotowe aż banan stanie się całkiem miękki. Powtarzaj kroki od 3 do 5 lub zmieniaj miski do mieszania.
UWAGA!
Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyść dokładnie przybory kuchenne przed i po użyciu.
Nie wylizuj miski do mieszania po użyciu.
Jeśli ciasto zbyt urośnie, ulotnij się z miasta
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
Mój nauczyciel matematyki w liceum miał kilka swoich niezbyt przyjemnych dla uczniów powiedzonek. Jednym z nich była reakcja na kiepskie przygotowanie do odpowiedzi: "Rozmowa z tobą to jak rozmowa gówna z orłem". Jednak swój na swojego zawsze trafi, więc kolega z klasy odpowiedział: "Już odlatuję". Od tego czasu jakoś to powiedzonko ulotniło się ze słownika tegoż nauczyciela.
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Kabaret Moralnego Niepokoju - "Obrona stadionu na Euro 2012". http://www.youtube.com/watch?v=4zLsRop6VN0
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,9 ... _%C5%82apy