Informacja pasażerska
Proponuję powrót do pierwszej nazwy:Tyrystor pisze:CH
MARKI
RADZYMIŃSKA
CENTRUM HANDLOWE
Do tego jestem ciekaw jak będzie wyglądało:
ŻERAŃ
FSO
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Piotrek_2274
Albo małą czcionką tuż obok kierunkuPiotrek_2274 pisze:Ja bym jeszcze zaproponował numer linii pisany w dwóch linijkach
Nie widzę żadnego sensu pisania kierunków składających się z dwóch wyrazów w dwóch liniach (szczególnie gdy te mają po 3-6 liter). Napis staje się mniej wyraźny i nieczytelny z dużych odległości. O osobach słabiej widzących nie wspomnę...
[ Dodano: 2009-02-02, 21:40]
Dziś widziałem na mieście A521 (jechał akurat jako PT - niestety widziałem tylko tył ), któremu na wyświetlaczu z tyłu świeciły się dwie pomarańczowe diody (charakterystyczne dla PT). Czyżby nareszcie wyświetlacze zostały naprawione?
-
-
- Zbanowany
W sobote widzialem go ze sprawnym wyswietlaczem, więc...Mr_Kolesław pisze:Dziś widziałem na mieście A521 (jechał akurat jako PT - niestety widziałem tylko tył ), któremu na wyświetlaczu z tyłu świeciły się dwie pomarańczowe diody (charakterystyczne dla PT). Czyżby nareszcie wyświetlacze zostały naprawione?
Zaprawdę powiadam Wam, że niebawem przejdziemy na kolorki (na jęzorki)
Np. linia 160:
Targówek - kolor czerwony
Dw. Centralny - kolor różowy
=
Linia malinowa
162
Targówek - czerwony
EC Siekierki - zielony
=
Linia poziomkowa
Nocne będą czarny (dw. centr) + kolor krańca jak przez coś by jechały to kolor tego
Pospieszne z białą kreską pomiędzy a okresowe z szarą obwolutą. Strefowe z zielonym środkowym pasem.
Taka jest moja koncepcja.
Np. linia 160:
Targówek - kolor czerwony
Dw. Centralny - kolor różowy
=
Linia malinowa
162
Targówek - czerwony
EC Siekierki - zielony
=
Linia poziomkowa
Nocne będą czarny (dw. centr) + kolor krańca jak przez coś by jechały to kolor tego
Pospieszne z białą kreską pomiędzy a okresowe z szarą obwolutą. Strefowe z zielonym środkowym pasem.
Taka jest moja koncepcja.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.