Dlaczego?dzidek pisze:A na Kleszczowej kierownik Daniel zabronił stałych linii.
Stałe linie kierowców
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Sporo w tym racji, bo wiadomo, że zycie prywatne jest na 1 miejscu.
Mając rózne linie, róznie zaczynając i roznie koncząc i w róznych miejscach, nie zawsze można sobie wszystko poukładać jak potrzeba.
Mimo wszystko wolę róznorodność i chyba tylko ze dwa razy jezdziłem 2 dni z rzędu tą samą linie
[/quote
Toteż ja nie neguję żadnej opcji. Obydwie mają i dobre i złe strony, i dobrze jest jeśli jest możliwość wyboru.
Swoją drogą nie jest to takie monotonne, jakby się wydawało. W końcu nie brakuje na naszych drogach kierowców kamikadze, którzy jeżdżą jak szalency itrzeba na nich uważać. Czasem coś się zmienia. A poza tym może niektórzy lubią taką małą stabilizację...
Mając rózne linie, róznie zaczynając i roznie koncząc i w róznych miejscach, nie zawsze można sobie wszystko poukładać jak potrzeba.
Mimo wszystko wolę róznorodność i chyba tylko ze dwa razy jezdziłem 2 dni z rzędu tą samą linie
Toteż ja nie neguję żadnej opcji. Obydwie mają i dobre i złe strony, i dobrze jest jeśli jest możliwość wyboru.
Swoją drogą nie jest to takie monotonne, jakby się wydawało. W końcu nie brakuje na naszych drogach kierowców kamikadze, którzy jeżdżą jak szalency itrzeba na nich uważać. Czasem coś się zmienia. A poza tym może niektórzy lubią taką małą stabilizację...
opiekunka wozu A077
-
Dęboszczak
Jest ich dwóch braci bliźniakówhenio_wpz pisze:Czasem tak, ale w większości przypadków jest ich dwóch
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Cały miesiac nie może być ta sama obsaddzidek pisze:To poproszę przykłady na jakich liniach cały miesiąc jest taka sama obsada?Mr_Kolesław pisze:Hmm... Jakoś ciągle widuje stałych kierowców na tych samych liniach
5280