Ale nie wiedziałeś naprawdę, czy jesteś ironiczny?Nie wiedziałem o niektórych nowych przystankach i relacjach (np. 151)
151 zatrzymuje się tylko w jednym kierunku na KRÓLEWSKIEJ....
Moderator: JacekM
Ja to wiedziałe, ale ktoś mnie obeznany z trasami linii mógł być nieco zaskoczonygeograf pisze:Ale nie wiedziałeś naprawdę, czy jesteś ironiczny?Nie wiedziałem o niektórych nowych przystankach i relacjach (np. 151)
151 zatrzymuje się tylko w jednym kierunku na KRÓLEWSKIEJ....
No tak, prawie 9 lat to mało, żeby zauważyć takie malusieńkie uchybieniaMeWa pisze:co do alstomów, to akurat wyświetlacze w nich mają ograniczone opcje i trzeba wpierw wymienić sterowniki / oprogramowanie...
Rozumiem zapisałeś się do obsługi obydwóch zadań?Flash8222 pisze:W tą niedzielę nie wyjedzie linia Z-1, ale w zamian będzie dzienna linia Z-2 Ktoś dobrze pomyślał, że puszczanie tramwajowej linii zastępczej po Puławskiej nie jest najlepszym pomysłem Oczywiście nocne Z-2 z soboty na niedzielę też będzie.
Nie masz racji, Z-1 miało dobrą frekwencję, bo rzeczywiście zastępowało metro. A w tą niedzielę to wiadomo, torów tramwajowych na Niepodległości od Wilanowskiej do Pola, nie ma...Domino2001 pisze:Pewnie na Z-1 była niska frekwencja i nie spełniał swojej funkcji? Na stronie ztm jeszcze wszystko po staremu.
Jestem zapisany na obu, ale co dostanę to jeszcze nie wiem.Aleksander2634 pisze:Rozumiem zapisałeś się do obsługi obydwóch zadań?Flash8222 pisze:W tą niedzielę nie wyjedzie linia Z-1, ale w zamian będzie dzienna linia Z-2 Ktoś dobrze pomyślał, że puszczanie tramwajowej linii zastępczej po Puławskiej nie jest najlepszym pomysłem Oczywiście nocne Z-2 z soboty na niedzielę też będzie.
A na tablicach informacyjnych przy wyjściu z metra jest napisane że będzieFlash8222 pisze:W tą niedzielę nie wyjedzie linia Z-1