z Wilanowskiej od 0:20 było już co 15min, z Centrum ok. 23:40 było co 10min.levar pisze:Do 0:30 co ok. 5 min. (ja ruszałem za poprzednim wozem w takich odstępach, oczywiście na polecenie NR ZTM).Flash8222 pisze:Z-2 do 0:30 jeździło co 10 minut, potem już rzadziej.
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
Straszne!!! Zapewne 1 min. opóźnienia jest niewybaczalna przez ZTM, a prędkość 55 km/h jest tak zawrotna, że jej osiągnięcie stanowi zagrożenie dla życia kierowcy, pasażerów i samego autobusu. No po prostu skandal, trzeba natychmiast zmienić rozkład, bo kierowcy z R-3 nie chcą jeździć 55 km/hKontrola przeprowadzona w nocy 29 stycznia br. wykazała, że pomimo niewielkiej ilości pasażerów (...) dojechał na Dw. Centralny z opóźnieniem 1 min., jadąc z prędkością dochodzącą do 55 km/h.
(...) mądrze i rzetelnie sformułowane wnioski kierowców z R-3 ułatwiły pracę Wydziałowi Zarządzania Przewozami, (...)
generalnie to nie wiesz, co się dzieje na N46. więc może lepiej nie pisz takich totalnych bzdurlevar pisze:Straszne!!! Zapewne 1 min. opóźnienia jest niewybaczalna przez ZTM, a prędkość 55 km/h jest tak zawrotna, że jej osiągnięcie stanowi zagrożenie dla życia kierowcy, pasażerów i samego autobusu. No po prostu skandal, trzeba natychmiast zmienić rozkład, bo kierowcy z R-3 nie chcą jeździć 55 km/hKontrola przeprowadzona w nocy 29 stycznia br. wykazała, że pomimo niewielkiej ilości pasażerów (...) dojechał na Dw. Centralny z opóźnieniem 1 min., jadąc z prędkością dochodzącą do 55 km/h.![]()
![]()
![]()
.
noidea
Wczoraj miałem okazje przejechać sie N88.
moje spostrzeżenia - Od Centralnego do Korotyńskiego - w przegubie wszystkie miejsca zajęte kilka osób stało. potem było już tylko gorzej. Spora grupka osób wsiadła na Okęciu ale i tak było to 1/2 zapełnienia siedzeń autobusu. Potem podjazd na Paluch. To jest kompletne nieporozumienie, kierowca tylko zasuwa ile fabryka dała a pasażerów wsiadło wysiadło...2 i to na samym przystanku OLSZOWA.
Do Janek zatrzymanie było tylko na SPORTOWEJ i SZKOLNEJ a potem już do samego PL. Szwedzkiego którego wraz ze mną dojechało 8 osób. Postój na 15 minut. Nie wiem czy przybyło pasażerów ale sądzę że nie.
Podsumowując N38 wydłużyć na Paluch niech sobie tam pojeździ a postój i tak na Okęciu a N88 niech jedzie sobie przez Falenty w obie strony.
moje spostrzeżenia - Od Centralnego do Korotyńskiego - w przegubie wszystkie miejsca zajęte kilka osób stało. potem było już tylko gorzej. Spora grupka osób wsiadła na Okęciu ale i tak było to 1/2 zapełnienia siedzeń autobusu. Potem podjazd na Paluch. To jest kompletne nieporozumienie, kierowca tylko zasuwa ile fabryka dała a pasażerów wsiadło wysiadło...2 i to na samym przystanku OLSZOWA.
Do Janek zatrzymanie było tylko na SPORTOWEJ i SZKOLNEJ a potem już do samego PL. Szwedzkiego którego wraz ze mną dojechało 8 osób. Postój na 15 minut. Nie wiem czy przybyło pasażerów ale sądzę że nie.
Podsumowując N38 wydłużyć na Paluch niech sobie tam pojeździ a postój i tak na Okęciu a N88 niech jedzie sobie przez Falenty w obie strony.

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.reserved pisze:W kwestii Palucha to ja bym minimalnie wydłużył kursowanie 124 po prostu.
Poza tym system oznaczeń choć nie wiem, gdzie jest oficjalny przedział co jest Nocne a co dzienne.
Jak widać... niereserved pisze:Naprawdę tam tyle osób jeździ w nocy?
2 osoby na całej długości trasę to nie jest tłum chętnych.

- Colony
- Kontakt:
Ok ktoś puścił na obsłudze parę, że N01, N02, N44 i N46 przenoszą się na Metro Młociny. Na ile to jest realne info? Swoją drogą uważam to za słuszne, bo manewrowanie przy Zajezdni Żoliborz szczególnie dla N01 nie jest ani trochę wygodne.
Ponadto z tamtego postu wynika, że pojawia się N53 z Metra Marymont na Nowodwory po trasie 508. Rozumiem, że wyłącznie weekendowo? O ile te wszystkie informacje są prawdziwe.
Ponadto z tamtego postu wynika, że pojawia się N53 z Metra Marymont na Nowodwory po trasie 508. Rozumiem, że wyłącznie weekendowo? O ile te wszystkie informacje są prawdziwe.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Łudzisz się, że to dlatego tyle linii zostanie skierowanych na Młociny?Colony pisze:Swoją drogą uważam to za słuszne, bo manewrowanie przy Zajezdni Żoliborz szczególnie dla N01 nie jest ani trochę wygodne.
przecież sprawa jest oczywista, jak będą tam kończyć, będą również ekspediowane przez ZTM - i jestem przekonany, że to jest w 100% powód owej zmiany
noidea