Buspasy
Moderator: Wiliam
-
remas
-
remas
-
Domino2001
Policji wygasła umowa na pilnowanie bus-pasów więc już specjalnie się tym się nie przejmują.remas pisze:Zgadza sie, coraz więcej jest bus-pasów. Ale jeszcze jest ich za mało. Nie wiem dlaczego policja nie wyciąga konsekwencji za blokowanie bus-pasa na Targowej na odcinku: Kijowska- Al. Solidarności. Korki jak wiemy tam są straszne szczególnie w piątki.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
Fotki, fotki, fotki.... Odpowiednia technika, która na to pozwala zostałą wynaleziona dawno temu.Domino2001 pisze:Policji wygasła umowa na pilnowanie bus-pasów więc już specjalnie się tym się nie przejmują.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A czemu, komu ma służyć ? Robi wrażenie tymczasowego (żółte pasy chyba naklejone), zaś tablica za Karmelicką informująca o jego bytności jest przekręcona o 90 stopni, więc może i pas jest ale jakby inaczej.Bastian pisze:Jak szykują, skoro już jest?
Pytałem - bo czyżby szykował się jakieś nowe zamknięcie i Anielewicza bedzie objazd?
- R-9 Chełmska
Napis BUS zrobiony jest bardzo po amatorsku - z kawałku pasów, w niektórych miejscach trudno go odczytać, poza tym w kilku miejscach jest już totalnie odklejony. Musi być bardzo, bardzo tymczasowy.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież już jest. Chodziło o Z-2 i o to, by nie blokowało 111 i 180.Kra pisze:Pytałem - bo czyżby szykował się jakieś nowe zamknięcie i Anielewicza bedzie objazd?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Tak się mniej więcej zaczynały korki w szczycie popołudniowym, gdy był jeszcze sens skręcania z Anielewicza w lewo w Andersa. Teraz tam i tak żadnych korków nie ma.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem