(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
-
jaco
Ja ostatnio zauważyłem, że w Jerozolimskich, takie czekanie na światło czerwone jakby stało się częstsze. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale chyba faktyczny czas przejazdu się skrócił.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tramwaje będą jak były, przecież nie zwolnią.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
prosper5250
Reserved: szybki tramwaj w Warszawie, oznacza 120N kursującego po wyremontowanym torowisku, nie wiedziałeś? 
A co? Tramwaj jadący 75km/h nie jest szybki?prosper5250 pisze:Reserved: szybki tramwaj w Warszawie, oznacza 120N kursującego po wyremontowanym torowisku, nie wiedziałeś?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
prosper5250
Ja muszę być chyba na pierwszym miejscu tej Twojej czarnej listy i jeszcze Ci się chyba włącza alarm kiedy napiszę, bo natychmiast po wklejeniu przeze mnie posta odzywasz się Ty... 
Zeby tramwaj był szybkim, to jedynie takowy może jeździć po danej trasie. 9 nie kursuje szybciej, bo 120N są na linii...
Zeby tramwaj był szybkim, to jedynie takowy może jeździć po danej trasie. 9 nie kursuje szybciej, bo 120N są na linii...
Przypadek. Myślę, że gdybys tam trafił, to nie miałbym komu odpisywać.prosper5250 pisze:Ja muszę być chyba na pierwszym miejscu tej Twojej czarnej listy i jeszcze Ci się chyba włącza alarm kiedy napiszę, bo natychmiast po wklejeniu przeze mnie posta odzywasz się Ty...
Ciekawa teoria. Każdy z używanych w Warszawie wagonów bez problemu osiąga 70km/h. Możesz kontunuować?prosper5250 pisze:Zeby tramwaj był szybkim, to jedynie takowy może jeździć po danej trasie. 9 nie kursuje szybciej, bo 120N są na linii...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -