[Radom] Autobusy w telewizji
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie zrobiłem bo podjechało moje 189. Było pojechać aż do skrzyżowania i tam się wcisnąc, a nie już na wysokości przystanku
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Byłem byłem i siebie widziałem na video. Jeszcze raz muszę ten program obejrzeć aby Ciebie wyszukać A i radomskie busy się widziało. A zadanie nieźle wyszło, szkoda tylko, że pani Katrina Leskanich tak w nich nie wierzyła, ale za to jej półobrót nieźle wyszedł
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego