WÄ tek komunikacyjnych zagadek wszelakich
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
prosper5250
Rzeczywiście jest to seria 81XX... Może znajdzie się ktoś, kto zapamiętał tę naklejkę i kojarzy mu ona się z konkretnym (właściwym) numerem... Dla ułatwienia (być może) dodam, że w wozie znajduje się jeszcze inna, bardzo charakterystyczna wlepa - pierwsze zdjęcie w moim albumie.
-
prosper5250
Brawo! Planowałem przywołać Cię tu, gdybyś sam nie "zaszedł"... Niemal byłem pewny, że odgadniesz, skoro mówiłeś mi, że często się "wozisz" z kiermanami z R-7
A gdybyś przypadkiem nie odgadł, to poddał bym pod wątpliwość wszystkie Twoje opisy z wycieczek i przytoczone przez Ciebie opinie kierowców z R-7 nt. Urbino 18

A gdybyś przypadkiem nie odgadł, to poddał bym pod wątpliwość wszystkie Twoje opisy z wycieczek i przytoczone przez Ciebie opinie kierowców z R-7 nt. Urbino 18
-
prosper5250
I kolejna zagadka: dlaczego Man jedzie z włączonymi halogenami? Jaka jest tego przyczyna?
-
prosper5250
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Jak dla mnie ten autobus ma wszystkie możliwe przednie światła włączone, ale po jaką cholerę, to nie wiem. Rozwiązaniem zagadki może być liczba 300 - bo tyle łącznie mandatu można dostać za taką jazdę (100 za przeciwmgielne i 200 za "długie")
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
-
prosper5250
-
prosper5250
-
prosper5250
Dobrze kombinujesz ale nie... Spójrz gdzie to jest i co ma przed sobą...
A, no i kierowcy nawzajem nie dają sobie takich znaków, bo przynajmniej kilka razy w tygodniu mi się zdarza znaki te dłonią im dawać...
Mam też pytanko: kilka dni temu miałem okazję śmigać 3324 i wewnątrz wygląda jakby został wyremontowany lub jakby przeszedł profesjonalne doczyszczanie! Wszystkie halogeny w dachu sprawne i jasne, wszystkie klosiki czyściutkie, boki jasne, podłoga jak nówka
Co jest grane, poczułem się niemalże jak w 2003 maksymalnie 2004 
A, no i kierowcy nawzajem nie dają sobie takich znaków, bo przynajmniej kilka razy w tygodniu mi się zdarza znaki te dłonią im dawać...
Mam też pytanko: kilka dni temu miałem okazję śmigać 3324 i wewnątrz wygląda jakby został wyremontowany lub jakby przeszedł profesjonalne doczyszczanie! Wszystkie halogeny w dachu sprawne i jasne, wszystkie klosiki czyściutkie, boki jasne, podłoga jak nówka