Robert 514 pisze:Boomerang pisze:
- 514 Wola Grzybowska - .. - Marsa - Trasa Siekierkowska - Bora - Fieldorfa - Wał Miedzeszyński - most Łazienkowski - ... - Dw. Centralny 12/30/30
czyli rzadziej niz jest teraz???
jak teraz.
za zajezdnią Ostrobramska rano faktycznie robi się średnio co 12 minut:)
[ Dodano: 2006-05-01, 13:28 ]
Boomerang pisze:Z tego co mi wiadomo ZTM planuje coś takiego:
- 119+359->119 Dw. Centralny - Jerozolismkie - Marszałkowska - Waryńskiego - Goworka - Spacerowa - Belwederska - Chełmska - Bobrowiecka - Beethovena -TS - Wał Miedzeszyński - Bronowska - Trakt Lubelski (w przyszłosci: Kadetów - Wąbrzeska) - Lucerny - Szpotańskiego - Patriotów (w dni powszednie przez PKP Radość) - Żegańska - al. Dzieci Polskich - Międzylesie 20/30/30.
- 147+151->147 Młynów - Płocka - Leszno - Solidarności - pl. Bankowy (lub: Płocka - Wolska - Skierniewicka - Siedmiogrodzka - Grzybowska - Królewska) - Marszałkowska - Jerozolimskie - (trasa 151) - Bora - Fieldorfa - Wał Miedzeszyński - Bronowska - Trakt Lubelski - Zwoleńska - Żegańska - al. Dzieci Poslkich - Wiśniowa Góra 20/30/30
- 507 Nowe Bemowo - Powstańców Śl. - Piastów Śląskich - Wrocławska - Radiowa - Powstańców Śl. (lub Dywizjonu 303 - Obozowa - Ciołka) - Górczewska - al. Prymasa 100 - Kasprzaka - Prosta - Świętokrzyska - Emilii Plater - Jerozolimskie - most Poniatowskiego - rondo Waszyngtona - Francuska - Paryska - Brukselska - Ateńska - Egipska - Bora - Gocław 15/20/20
- 514 Wola Grzybowska - .. - Marsa - Trasa Siekierkowska - Bora - Fieldorfa - Wał Miedzeszyński - most Łazienkowski - ... - Dw. Centralny 12/30/30
- 523+410->523 Olszybka - ... - Trasa Siekierkowska na wprost - ... - Stare Bemowo 16/18/22
Zmiany nie uwzględniają wprowadzenia komunikacja na Abrahama i Jugosłowiańskiej, gdyż nie wiadomo co z budową przystanków na tych ulicach.
Z tego co mi wiadomo, to miało być trochę inaczej.
Mianowicie 119+359 czyli z Młynowa swoją trasą, następnie wycofane tylko z Kierbedzia -przedłużone TS do Wawra, Wałem, Bronowską, Traktem, Lucerny (w przyszłości na skróty), Szpotańskiego, Żegańską, al. Dzieci Polskich do Międzylesia.
147 z Wiśniowej Góry, nadal przez Radość (postulat tych, którzy chcą z Radości do CZD), Zwoleńską, dalej wspólny skoordynowany odcinek ze 119, rozmijają się przy wjeździe na most Siekierkowski, i dalej 147 jak 151 do Centrum.
Chciano też, wg mnie słusznie, rozbić linię 161, ale jakaś garstka chce bezpośrednio z Izbickiej do Falenicy.
A 507 niewiele będzie miało wspólnego z 514, więc nie trzeba ich za bardzo koordynować.
[ Dodano: 2006-05-01, 13:33 ]
Maro_D pisze:
507 - ta częstotliwość jakoś mnie nie zadowala, ale z drugiej strony "Lepszy rydz niż nic", prawda?
Nie bądź zachłanny:P
Gocław nie miał tyle czasu pięćsetki, ale teraz będzie miał trzy.