ale Ty nie masz wyboruGlonojad pisze:(ja się w drodze do pracy przesiadam od 1 do 2 razy na odległości 5 przystanków).
Osobiście jednak zamieniłbym krańcami 14 i 76, albo zrobił jak pisał SławekM.
Mam nadzieję, że chociaż podbiją częstotliwość 14.
Moderator: Wiliam
ale Ty nie masz wyboruGlonojad pisze:(ja się w drodze do pracy przesiadam od 1 do 2 razy na odległości 5 przystanków).
Skąd wiesz? A może to Twoja trasa jest niestandardowa, bo gros pasażerów do Politechniki wsiada na placu Narutowicza lub przystanek wcześniej?MeWa pisze:ale Ty nie masz wyboruGlonojad pisze:(ja się w drodze do pracy przesiadam od 1 do 2 razy na odległości 5 przystanków).i niestandardowa trasa
To się przesiądziesz jeszcze raz. Innym polecasz, to sam dawaj przykład.Ja też się przesiadam
To już trzeba umieć przy jednej linii bez wariantów trasyi to w dodatku raz w metrze
Aha, bo jeszcze mało zmian na mieście i kompletnie niezwiązaną z remontem 14 ruszać? E.Osobiście jednak zamieniłbym krańcami 14 i 76.
W obecnym zarządzeniu tak jest. A czy będzie...?mariow pisze:a to już na stałe teraz taki system będzie?
Jak 14 będzie częściej jeździć, to nie widzę przeciwwskazań, zwłaszcza jeśli wpłynie to na poprawę warunków podróży (koordynacja, więcej miejsca itp.). Teraz 14 jeździ co 10/15/15, to rozumiem, że będzie jeździła z Banacha w cyklu 5/7,5/7,5?Glonojad pisze:o się przesiądziesz jeszcze raz. Innym polecasz, to sam dawaj przykład.
Już niemariow pisze:cos mi sie wydaje że trochę powietrza w tym hula od Wileńskiego do Żerania
No ja i tak zabiję, bo 2 linie to i tak szkokująco mało...person pisze:A 14?SławekM pisze:Ludzie na Puławskiej ZTM zabiją, bo zostawią tylko 19 (!).
W związku z zawieszeniem 4, 18, 36 i drastycznym obniżeniem podaży na Puławskiej wnioskuję zatem, żeby 505 stawało tu na każdym przystanku, jak podczas wyłączeń na samej Puławskiej.person pisze:Za to 505 będzie przeżywać swój renesans. Czy planowana jest (jakimkolwiek cudem) zmiana obsady tej linii?