Kino "domowe" w komunikacji?
-
prosper5250
W Rzymie pokazują przystanki (+możliwość przesiadki, najbliższe atrakcje)ZaciszaniN pisze:Też taki widziałem w wozie #A106. Na zachodzie w autobusach z takimi monitorami reklamuje się przewoźnika, od którego pochodzi dany autobus.KZR pisze:Dzisiaj w A111 (albo 110) zaobserwowałem zamocowane pod sufitem zaraz za środkowymi drzwiami spore pudło koloru czarnego z dwoma monitorami LCD
Właśnie... Mam wrażenie, że aktualizacja tych informacji padła, a część monitorów wogóle nie działa.... Czyżby po okresie testów zakończyła się obsługa tego systemu?fluger pisze:Ta, u nas badziewne reklamy, albo przeterminowane informacje z wy(a)borczej w metrze.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Przymiarki do wymiany a tym samym ujednolicania systemu informacji pasażerskiej ?
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.