A w odwrotnym kierunku ludzie stoją na Dolince a no Nowoursynowskiej już nieziomal pisze:Fakt jednak faktem jest, że na NowoursynowskiejStegny ludzie praktycznie zawsze stoją, a w tym samym kierunku na Dolinie Służ.- nie.
Linie 189 i 401
Moderator: Wiliam
...No właśnieRosa pisze:A w odwrotnym kierunku ludzie stoją na Dolince a no Nowoursynowskiej już nieziomal pisze:Fakt jednak faktem jest, że na NowoursynowskiejStegny ludzie praktycznie zawsze stoją, a w tym samym kierunku na Dolinie Służ.- nie.
Dolina Służewiecka dla 401- jak najbardziej, ale nie kosztem Nowoursynowskiej. Chociaż ZTM i tak na to nie pójdzie, to naprawdę często jest tak, że w ciągu 5 minut na
Co do Bełdanu- kiedykolwiek tam przejeżdżam, to wymiana pasażerska nie jest mała. Naprawdę mi się wydaje, że nie ma potrzeby kasacji tego przystanku.
Problem 193 polega na jeżdżeniu stadami czy też nieregularnie.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
efki raczej, to tyle samo co na 193.Bastian pisze:Ile wozów na to 401 co 6 minut? Co ze 189?dzidek pisze:O losie... To jakby zamiast 193 było 401 na Ursynów to jaka różnica? Przecież 401 jechałoby po trasie 193 więc częstotliwość 6 min dla linii 401 byłaby dokładnie na takiej samej trasie co obecnie dla 193.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie tyle samo - i już pisałem, dlaczego więcejŁukasz pisze:efki raczej, to tyle samo co na 193.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
1. kolejny już raz przekonałem się, że pętla Marysin nie jest w stanie pomieścić tylu autobusów jednocześnie... Od czasu pojawienia się tam 401 niezły mętlik ma miejsce
Szczególnie jak całki na 401 mają kolację po 50 min. a w tym czasie dodatki z R10 zjeżdżają na zakład 
2. Nie wiem czy jest sens nadal utrzymywać wielkopojemny tabor na 401 między Gocławiem a Marysinem
Jeszcze po Trasie Siekierkowskiej do przystanku Gocław frekwencja nienajgorsza ale dalej już zupełna tragedia 
2. Nie wiem czy jest sens nadal utrzymywać wielkopojemny tabor na 401 między Gocławiem a Marysinem
Oj nie (nawet abstrahując od problemów infrastrukturalnych). Od jakiegoś czasu w szczycie porannym zdecydowanie zdobywa sobie pasażerów z Zapłowiecza. Kiedyś Gocław to było 70% pasażerów, dziś to już raczej nieznacznie poniżej 50%.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Likwidację" 410, czyli jej przeniesienie na Gocław to pamiętam. Ale od czasu przenosin 519 na Gwiaździstą solówek na tej linii sobie nie przypominam.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
2009-06-19 | Zmiany stałe od dnia 1 oraz 4 lipca |
Uwzględniając powstanie nowych osiedli mieszkaniowych w rejonie al. Wilanowskiej, wzrost liczby przesiadek w zespole przystankowym DOLINA SŁUŻEWIECKA, napływające wystąpienia postulujące uruchomienie na trasach linii przyspieszonych przystanków DOLINA SŁUŻEWIECKA (01 i 02) oraz niewielkie wykorzystanie przystanków NOWOURSYNOWSKA, na trasach linii 401 i 503 zostają uruchomione przystanki w zespole DOLINA SŁUŻEWIECKA (01 i 02) jako stałe i jednocześnie zostają zlikwidowane przy-stanki w zespole NOWOURSYNOWSKA.
Przydałby się jeszcze 'Tor Stegny' w zamian za kasację 'Siekierki Sanktuarium'.SławekM pisze:2009-06-19 | Zmiany stałe od dnia 1 oraz 4 lipca |
Uwzględniając powstanie nowych osiedli mieszkaniowych w rejonie al. Wilanowskiej, wzrost liczby przesiadek w zespole przystankowym DOLINA SŁUŻEWIECKA, napływające wystąpienia postulujące uruchomienie na trasach linii przyspieszonych przystanków DOLINA SŁUŻEWIECKA (01 i 02) oraz niewielkie wykorzystanie przystanków NOWOURSYNOWSKA, na trasach linii 401 i 503 zostają uruchomione przystanki w zespole DOLINA SŁUŻEWIECKA (01 i 02) jako stałe i jednocześnie zostają zlikwidowane przy-stanki w zespole NOWOURSYNOWSKA.
Na Stegny i Sobieskiego dość łatwo dojechać z Grochowa (141, 148), ale już rejon Płowieckiej ma ciężej. Obecnie najrozsądniej przez TŁ do Rozdroża i podziemiami do wlekącego się 116.