Nie martw się, pojawią się w odpowiednich miejscach, tylko trochę późniejAdam G. pisze:Bez sensu. Abstrahując od wyglądu i różnic pomiędzy automatami - jaki jest sens pakowania ich w nadmiernych ilościach do metra, gdzie akurat są najmniej potrzebne? Bo nikt nie zniszczy? To może w ogóle wystawmy je w muzeum jako okazy...
Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
- R-9 Chełmska
- MeWa
- Cukiereczek
Akurat z automatami jest inna dysfunkcja...
Chciałem kupić ostatnio na Świętokrzyskiej bilet 30-dniowy ulgowy, który kosztuje 39 zł. Niestety bankomat nie przyjął banknotu 100-złotowego - pani w punkcie Strefy rozmieniła mi na dwie pięćdziesiątki.
Cudne udogodnienie ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Chciałem kupić ostatnio na Świętokrzyskiej bilet 30-dniowy ulgowy, który kosztuje 39 zł. Niestety bankomat nie przyjął banknotu 100-złotowego - pani w punkcie Strefy rozmieniła mi na dwie pięćdziesiątki.
Cudne udogodnienie
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Teraz TY sie osmieszasz. W Aninie dzialki sa pod zabudowe jednorodzinna z ogrodem, natomiest ty mowisz o cenach dzialek pod mrowkowce. Teraz przelicz jak cena wypada na jedna rodzine. De facto musialbys porownac cene jednego mieszkania w centrum w bloku z cena dzialki z domem w Aninie. I teraz zobacz co jest drozsze. Reasumujac: w twoich wspanialych apartamentowacach w centrum mieszkaja ludzie, ktorych nie stac na zakup domu np. w Aninie.jajcys pisze:hahaha, rozbawiłeś mnie, porównajmy cenę, np. ara w Aninie i w Centrum (np na jakiś apartamentowiec). Na pewno w Aninie będzie wyższa, hm?rhemek pisze:To zobacz sobie ceny działek w AninieNiestety w Bogatych spoleczestwach w cetrum mieszka biedota, a klasa srednia i wyzsza mieszka na przedmiesciach , wlasnie przy lesie.
Bo swieze powietrze jest w cenie.
- fik
- Naczelne Chamidło
Nono, odważny jesteśrhemek pisze:Teraz przelicz jak cena wypada na jedna rodzine. De facto musialbys porownac cene jednego mieszkania w centrum w bloku z cena dzialki z domem w Aninie. I teraz zobacz co jest drozsze.
Średnio metr kwadratowy mieszkania w Centrum kosztuje ponad 11 tys. złotych. Za średnie mieszkanie - 50 metrów - można uzyskać zatem 550 tys. złotych. Za nieco większe - 80 metrów - 880 tysięcy. I za to spokojnie można kupić dom w Aninie.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Jak można instalować nowe biletomaty które wydają resztę do 10 zł? Mam nadzieje, że ktoś się popamięta zanim je postawią i wycofa je do czasu, aż będzie możliwość wydania nieograniczonej reszty. Cóż za bzdura. Pomijam fakt wyglądu zewnętrznego, który jest okropnie brzydki, ale nie to najważniejsze...
BTW na stacji Metro Młociny, dwa razy już biletomat nie chce mi drukować 20 minutowych biletów
BTW na stacji Metro Młociny, dwa razy już biletomat nie chce mi drukować 20 minutowych biletów
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.