Bastian pisze:Tak, potrzebne linie powinny być silne. A czy ta taka potrzebna?

No i ile tych wozów jeszcze byś chciał wpompować w Bielany?
Nieograniczoną ilość

A na poważnie to nie tyle są potrzebne kolejne linie tylko przywileje dla busów, tramów a to stała śpiewka wyborcza i potem ... (tu słowa mało cenzuralne). A 303 to tak samo kiepski pomysł jak stare 303, a wiesz czym ZTM by zdobył "+" - takim dobrym 116 (obecnie beznadziejnym), dobrymi przesiadkami od metra (np. Słodowiec - wiem nie sprawa ZTM ale generalnie olewka ze strony miasta). Uważam pomysł 103 i 303 za błędny, to 303 raczej powinno mieć częstotliwość 103 i odwrotnie (ale może się mylę).
Bastian pisze:Chyba normalne, że po wprowadzeniu dużego projektu obserwuje się sytuację, zbiera wnioski i postulaty, po czym wprowadza korekty? Tak, żeby udało się całą dzielnicę przemeblować bez zastrzeżeń, to chyba jeszcze nie było.
Poza tym - ile tego gmerania było, nie przesadzaj.
Szanuję Waszą pracę, co Wam jeszcze się chce

a zmiany naprawdę mnie już dawno zmęczyły, zaczęły się od Pl. Wilsona i ciagną się latami - to jest moja perspektywa, a przykłady - przerzucanie 114, "wojna pozycyjna" o 520, "zabawa" z E-1 (no tu już od stacji Dworzec Gdański), policz ile to lat i uwierz, iż naprawdę może to zmęczyć.
Pozdrawiam i sukcesów