Nowy znaczy lepszy? Zwiększy się liczba brygad? Czy będzie tylko optymalizacja tych brygad co już jeżdżą?Zobaczysz. Zasadniczo będzie nowy układ linii Nieporęckich. Znika Mobilis na wakacje
Przegub w DS na 734 z R-13 i inne smaczki.
Wakacje autobusowe 2009
Moderator: Wiliam
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak, bo takie 116 wzmocnione m.in. dzięki komasacjom na Trakcie to klasyczny przykład linii tramwajowej, kolejowej i metra. Podobnie, jak na przykład 190, prawda? Uspokój się, przecież NIKT TYCH AUTOBUSÓW NIE ZABIERA!!!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
Rozumiem, że na Ostrobramskiej po wycofaniu stamtąd 141, 405 i teraz 408 , poza dwiema w miarę porządnymi liniami 520 i 525 (w szycie co ok. 10 min.) ma wystarczyć 502 co pół godziny i rozrzedzony zapewne w celu "wygaszenia" do podobnej częstotliwości 514? Zapowiada się ciekawie! Oczywiście w międzyczasie upadł też hucznie zapowiadany przez ZTM pomysł wprowadzenie pasów dla autobusów na Trasie Ł.
- R-9 Chełmska
Biorąc pod uwagę, że potoki w wakacje spadają średnio o 30%, to wycięcie dodatków z 514 i 408 (które jest i tak relatywnie puste) wielkiej szkody nie uczyni. Przypominam, że dotychczas regułą było cięcie zarówno 520, jak i 525.kangoo2 pisze:Rozumiem, że na Ostrobramskiej po wycofaniu stamtąd 141, 405 i teraz 408 , poza dwiema w miarę porządnymi liniami 520 i 525 (w szycie co ok. 10 min.) ma wystarczyć 502 co pół godziny i rozrzedzony zapewne w celu "wygaszenia" do podobnej częstotliwości 514? Zapowiada się ciekawie!
To nie od ZTM zależy.kangoo2 pisze:Oczywiście w międzyczasie upadł też hucznie zapowiadany przez ZTM pomysł wprowadzenie pasów dla autobusów na Trasie Ł.
401 - 3 dodatki mniej, 517 6 dodatków mniej. Aczkolwiek pewien nie jestem.rudy pisze:Czy ktoś wie coś więcej o tych liniach
Bez zmian.PiotrekP pisze:A 196?
Ciekawe. Jakieś źródło?Flash8222 pisze:Przecież pisałem, że to nie jest zawieszenie tylko kasacja
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem