Pustki w kasie dla Marsa
Moderator: Wiliam
Równie dobrze może za rok być stadionem Polonii. Stadion należy do miasta i bardzo dobrze, że miasto w niego inwestuje.rafalzag pisze:Ale będzie stadion legii
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Bardzo ŹLE.MisiekK pisze:Równie dobrze może za rok być stadionem Polonii. Stadion należy do miasta i bardzo dobrze, że miasto w niego inwestuje.rafalzag pisze:Ale będzie stadion legii
Bedzie Stadion narodowy umiejscowiony w fantastycznym punkcie z idelanym dojazdem dla kibiców z całego kraju i jeszcze okaże się że po kilku meczach na ME będzie tam przez 364 dni w roku straszyło pustką i wrocimy do bazaru. Jeśli będzie nowy stadion to tam powinny rozgrywać swoje mecze zarowno Polonia jak i Legia. Po cholerę bawić się w 2 czy 3 stadiony na których nic się nie będzie działo? Bo niektorzy legioniści chcą zachować żyletę?
Tyle, że Stadion Narodowy jest dla miasta nieosiągalny, bo miasto nie jest jego właścicielem.Rosa pisze:Bedzie Stadion narodowy umiejscowiony w fantastycznym punkcie z idelanym dojazdem dla kibiców z całego kraju
Mam zupełnie inne zdanie w tym temacie. Warszawa była przez lata omijana z różnymi prestiżowymi imprezami sportowymi, bo nie miała obiektów. Ale dalej nie będę kontynuować off-topa.Rosa pisze: i jeszcze okaże się że po kilku meczach na ME będzie tam przez 364 dni w roku straszyło pustką i wrocimy do bazaru.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Biorąc pod uwagę ogromne ilości samochodów, które się tam codziennie przetaczają, odzew może być duży. Tym bardziej, że alternatywy właściwie nie ma. Zrobią wąską Zabraniecką z korkami przed przejazdem kolejowym na Wygodzie - dla tych co jadą w rejony Wileńskiego. Dla reszty zostaje jechać Łysakowską do zapchanej Czecha (zapchanej jeszcze bardziej przez przejście dla pieszych, bo pustki w kasie są też na kładkę na Traktem Lubelskim/Czecha). Ewentualnie jest jeszcze wąska Kościuszkowców, ale tę mieli zamykać, by budować kanalizację czy coś.PiotrekP pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GGwrBornfqg Ciekawe co zrobią władze, jeśli dojdzie do zamknięcia wiaduktu - zafunduje wszystkim mieszkańcom Rembertowa, Wawra, Wesołej i okolicznym miejscowościom helikoptery
No raczej nie wyczułeś ironii w moim poście.Wolfchen pisze:Wolałbym, żeby miasto zainwestowało w infrastrukturę drogową na to kontorafalzag pisze:Ale będzie stadion legii
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo też i marna ta ironia. Ze stwierdzenia "Hanka dała 500 mln koncernowi ITI" prawdziwa jest chyba tylko kwota, bo nie Hanka, tylko Kazio, nie dała, tylko zainwestował, i nie koncernowi ITI, bo to nie jego stadion (a samo dołożyło jeszcze więcej). Jest to kłamstwo powtarzane w nadziei, że od tego stanie się prawdą...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Znajdą kasę i odbudują. Przypomnij sobie sytuację z wiaduktem w Al Jerozolimskich nad torami kolejowymi.PiotrekP pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GGwrBornfqg Ciekawe co zrobią władze, jeśli dojdzie do zamknięcia wiaduktu - zafunduje wszystkim mieszkańcom Rembertowa, Wawra, Wesołej i okolicznym miejscowościom helikoptery
Niestety czasami w tym mieście musi się coś zawalić żeby znalazła się kasa.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
A gdybyś Ty był włodarzem Warszawy i od Ciebie zależałoby na co dziś przeznaczyć środki w tegorocznym budżecie - na ten stadion czy na walący się wiadukt, to co byś wybrał?Bastian pisze:Bo też i marna ta ironia. Ze stwierdzenia "Hanka dała 500 mln koncernowi ITI" prawdziwa jest chyba tylko kwota, bo nie Hanka, tylko Kazio, nie dała, tylko zainwestował, i nie koncernowi ITI, bo to nie jego stadion (a samo dołożyło jeszcze więcej). Jest to kłamstwo powtarzane w nadziei, że od tego stanie się prawdą...
Przede wszystkim, to muszą na ten stadion dojechaćWebsterek pisze:Skoro już stadion modernizują, to już pięniedzy i tak nie odzyskasz. Coś kosztem tego. Ja jednka wole chodzić na mecze na porządne stadiony i nie wstydzić się, gdy przyjadą na mecz kibice z innych krajów.
A ITI przez 25 lat sobie nieźle na tym stadionie zarobi
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
No właśnie, rzecz nawet nie w samej inwestycji w stadion. Rzecz w tym, że stadion powierzono prywatnej(a wpływowej) firmie i dano kasę na jego modernizację (albo na odwrót, to w gruncie rzeczy bez znaczenia).
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى