Zmiany obsługowe - wrzesień 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bo zastępuje je skorygowane 10 i usilniona 33.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
... mać! Nie dość, że obsługa Ostrobramskiej została kompletnie zasrana, to jeszcze dowiaduje się, że owo niewiarygodne podkręcenie obsługującego aż 2/6 ciągu 182 to wtyczki
Jak w ogóle macie czelność wstawiać takie farmazony, że ludzie na ZAMIENIECKIEJ może wybiorą 182, skoro zobaczą tylko śmigające po drugiej strony ulicy autobusy, których nie ma w rozkładzie?! Brygady z 408 poszły na 523, fajnie, tylko że na Ostrobramskiej 408 puste nie jeździło. CO, przystanek legitymujący się obłożeniem na poziomie zespołów węzłowych od zeszłego roku stracił rano 13 kursów szczytowych BEZ REKOMPENSATY. PŁOWIECKA traci tyle samo teraz. "Ostrobramskiej nie można ściąć, to oczywiste" Trudno chyba o większą hipokryzję. Nie zamierzam tolerować na dłuższą metę tak skandalicznego obniżenia standardu zbiorkomu, jaki się dokonał.
Wiadomo, że na dłuższą metę wtyczki można wsadzić sobie w d**ę. I na tym skończę, bo gdyby doszło do całkowitego ekshibicjonizmu emocjonalnego, to w powietrzu roiłoby się od bluzgów. Idźcie ze swoimi zmianami do diabła.
Wiadomo, że na dłuższą metę wtyczki można wsadzić sobie w d**ę. I na tym skończę, bo gdyby doszło do całkowitego ekshibicjonizmu emocjonalnego, to w powietrzu roiłoby się od bluzgów. Idźcie ze swoimi zmianami do diabła.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
To będzie poprawione możliwe szybko. Docelowo mają być kursy skrócone.Emdegger pisze:Nie dość, że obsługa Ostrobramskiej została kompletnie zasrana, to jeszcze dowiaduje się, że owo niewiarygodne podkręcenie obsługującego aż 2/6 ciągu 182 to wtyczkiJak w ogóle macie czelność wstawiać takie farmazony, że ludzie na ZAMIENIECKIEJ może wybiorą 182, skoro zobaczą tylko śmigające po drugiej strony ulicy autobusy, których nie ma w rozkładzie?!
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Docelowo to powinno być podkręcone 520, wycięte 514 (przy czym dopóki nie zobaczę częstszego 520 i 525, to będę bronił tego kikuta do upadłego, bo nie wiadomo, jaki mi jeszcze numer wytniecie), 182 przez Rodziewiczówny do Ursusa i linia na Pragę Północ zakrańcowana w Witolinie, Pawciu.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
-
Dęboszczak
Docelowo wolę silne 520, 182 jednak do Zachodniego (nawet co 3 min), i 525 takie samo lub słabsze, ale za to 125 w wersji skróconej Wiatraczna-Międzylesie co 5 min.Emdegger pisze:Docelowo to powinno być podkręcone 520, wycięte 514 (przy czym dopóki nie zobaczę częstszego 520 i 525, to będę bronił tego kikuta do upadłego, bo nie wiadomo, jaki mi jeszcze numer wytniecie), 182 przez Rodziewiczówny do Ursusa i linia na Pragę Północ zakrańcowana w Witolinie, Pawciu.
Szeregowy_Równoległy pisze:Jak z rozkładem 509? Wraca ten sprzed wakacji czy coś nowego? Wtyczkododatki w DP i wtyczki w DS będą?
pawcio pisze: Stalowa: 1c 2ds
Ostrobramska 3c+2d
ITS 5c+3d 4ds
Była mowa, że wszystko wraca do stanu przed wakacyjnego.zeus pisze:Widzę ciekawą tendencję do masowego wycinania przegubowców z Nieporętu (na 735 tylko solówki)A jak w takim razie ma sie obsługa 705
Na 736 znów dwie brygady niskie (tak jak było na 804 nawet rozkład ten sam oprócz skróconego kursu).
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
JacekM pisze:btw, czy komuś się poprawia od wrzesnia?bo tną 406, nie wzmacnia się dostrzegalnie 186, widzę że tam Emdeggerowi też popsuto
Mi zostawiają 162 przy chałupie i to co z rozkładem przedwakacyjnym
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.