W tą stronę akurat nic nie trzeba zmieniać - kierowcy E4 i E8 są zwolnieni z kontroli czasu na Marymoncie. Z takim Levarem dojechałbyś więc nawet w 4 minuty (19' czas rozkładowy minus 15' standardowe przyśpieszenie)tarantula01 pisze:Zdziwiło mnie to 17' dla 508 do metra (zapewne z przystanku Tarchomin01). Porównałem 508 z E-4 w DP i ... czemu E-4 jedzie rozkładowo wolniej od 508? E-4 powinno rozkładowo jechać o ok. 2-3 minuty szybciej od 508 (mniej o 4 przystanki chociażby). Można to po wakacjach zmienić? A jeśli nie, to dlaczego?
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- tarantula01
- Kontakt:
Czyli IV kwartał?pawcio pisze:Maksymalny to i tak ma średnie znaczenie, bo jest mocno teoretyczny. Aczkolwiek przy okazji zamykania Obrazkowej będzie okazja, by to wszystko sprzątnąć.
http://radny.com.pl/pisma/zdm-tmp/zdm-t ... r_zmid.pdf
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ROTFL!Cypis pisze:Z takim Levarem dojechałbyś więc nawet w 4 minuty (19' czas rozkładowy minus 15' standardowe przyśpieszenie)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
prosper5250
Bardzo dziękuję za skierowanie okrąglakiem 186 - wprost pod same linie na Żwirki... Teraz mam już tak blisko (półtora kilometra) do "samolotów" że nie śmiał bym prosić o więcej... To jest do dupy, panowie! 186 ma umożliwić przesiadkę do 175 i 188!
- Bastian
- Sułtan Maroka
510 umożliwia przesiadkę do 175. Poza tym jest szybkie, czerwone.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
geograf_OSU
- Bastian
- Sułtan Maroka
Powinna być od piątku, zajezdnie dostawały plakaty...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow