Tak jeżdzi punktualnie tylko że w czasie innej brygady
Czasy przejazdu
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
707 w DS pierwszym kursem czasu malutko a linia wyścigowa. Na Cmentarz Południowy zajeżdża się co do minuty (chociaż tylko ok.5 osób tym półkursem jechało) i odrazu odjazd natomiast na Okęcie zajeżdża się z dużym opóźnieniem ale to za sprawą braku miejsc w autobusie i długo trwającemu wpychaniu się pasażerów do środka. Na szczęście postój na Okęciu jest długi (na zmianę dech więc opóźnienie nie jest bardzo dokuczliwe).
Półkursy na 186 z Tarchomina na Szczęśliwice w szczycie B za dużo czasu i to stanowczo. Po 16 przynajmniej 2 min do zabrania z odcinka od pętli Tarchomin do Modlińskiej natomiast po 19 gdy dodatki zjeżdżają do zajezdni to poza zabraniem 2 min z Tarchomina można jeszcze z obwodnicy ze 2 spokojnie zabrać żeby 186 nie przyjeżdżało przed czasem. Dziś jadąc bardzo zamulonym Neoplanem trzeba było bardzo się pilnować by nie przyjechać przed czasem 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Poczekaj parę dni, ludzie wrócą z wakacji...dzidek pisze:Półkursy na 186 z Tarchomina na Szczęśliwice w szczycie B za dużo czasu i to stanowczo. Po 16 przynajmniej 2 min do zabrania z odcinka od pętli Tarchomin do Modlińskiej natomiast po 19 gdy dodatki zjeżdżają do zajezdni to poza zabraniem 2 min z Tarchomina można jeszcze z obwodnicy ze 2 spokojnie zabrać żeby 186 nie przyjeżdżało przed czasem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Od kilku dni regularnie jeżdżę linią 114 i dochodzę do wniosku, że po południu czas przejazdu jest za bardzo rozciągnięty. Kierowcy przez całą trasę nie przekraczają 40 km/h, a i tak jeszcze muszą przedłużac postoje na przystankach, żeby nie miec przyspieszenia. Kilka minut jest do ścięcia...
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Wczoraj jechałem 1/500 i się mocno żdziwiłem gdy po ruszeniu z przystanku DW.Gdański->Bródno zrobiło się Rondo Starzyńskiego +7, najpierw kierowca jechał szybko, a gdy zobaczył +7 to zwolnił do 40km/h, a i tak ze Starzyniaika odjechał +2, potem Żaba +6, odjazd +2, Kołowa +5, odjazd +2, CM.Bródnowski +4, odjazd +1, ale już Żuromińska +7 i dzięki temu, ze był korek kierowca odjechał +1,Targówek Ratusz +5, odjazd +2,Szpital Bródnowski +4, odjazd +2, Łojewska +4-odjazd +2, ale już na petlę dojechał na +3. Ogólnie mówiąc można być nawet ponad +10 do przodu(a jak dobrze pójdzie to i +15
), co za tym idzie za duzo czasu jest na 500.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Stałeś mu nad sterownikiem? O_OWalas pisze:Wczoraj jechałem 1/500 i się mocno żdziwiłem gdy po ruszeniu z przystanku DW.Gdański->Bródno zrobiło się Rondo Starzyńskiego +7, najpierw kierowca jechał szybko, a gdy zobaczył +7 to zwolnił do 40km/h, a i tak ze Starzyniaika odjechał +2, potem Żaba +6, odjazd +2, Kołowa +5, odjazd +2, CM.Bródnowski +4, odjazd +1, ale już Żuromińska +7 i dzięki temu, ze był korek kierowca odjechał +1,Targówek Ratusz +5, odjazd +2,Szpital Bródnowski +4, odjazd +2, Łojewska +4-odjazd +2, ale już na petlę dojechał na +3. Ogólnie mówiąc można być nawet ponad +10 do przodu(a jak dobrze pójdzie to i +15), co za tym idzie za duzo czasu jest na 500.
Fatalny rozkład na 190 w strone OSG ...
Zajeżdzasz na P.Bankowy a tu zonk nagle +5 ci sie robi, odstoisz a na OSG zajeżdzasz -10 i jeszcze tracisz całą przerwe
Zajeżdzasz na P.Bankowy a tu zonk nagle +5 ci sie robi, odstoisz a na OSG zajeżdzasz -10 i jeszcze tracisz całą przerwe
-
desert_eag
Zanim zaczniesz znów wymyślać, to zastanów się najpierw, czy to będzie wykonalne...Walas pisze:Wczoraj jechałem 1/500 i się mocno żdziwiłem gdy po ruszeniu z przystanku DW.Gdański->Bródno zrobiło się Rondo Starzyńskiego +7, najpierw kierowca jechał szybko, a gdy zobaczył +7 to zwolnił do 40km/h, a i tak ze Starzyniaika odjechał +2, potem Żaba +6, odjazd +2, Kołowa +5, odjazd +2, CM.Bródnowski +4, odjazd +1, ale już Żuromińska +7 i dzięki temu, ze był korek kierowca odjechał +1,Targówek Ratusz +5, odjazd +2,Szpital Bródnowski +4, odjazd +2, Łojewska +4-odjazd +2, ale już na petlę dojechał na +3. Ogólnie mówiąc można być nawet ponad +10 do przodu(a jak dobrze pójdzie to i +15), co za tym idzie za duzo czasu jest na 500.
Albo ktoś nie umie liczyć, albo ktoś koloryzuje lub ściemnia albo musi se kupic okulary no...
Chociaż też jechałem 500 wczoraj i nie była to zbyt "szybka" jazda
Chociaż też jechałem 500 wczoraj i nie była to zbyt "szybka" jazda