Objazdy tramwajowe 2009
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wielokrotnie jeździłem z bagażami z przesiadkami, także w szczycie. Sęk w tym, że na Centralny mało kto jeździ codziennie, więc twierdzenie że "każdemu się należy bezpośrednie połączenie z centralnym" jest jedynie pustym dogmatem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Petroniusz
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Popatrzmy. 22 zawieszone. 71 idzie do wora z uwagi na S8. A 24 oczywiście w takcie 2-13 z ósemką!! :wall:
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ok. 20 października.Kra pisze:A możesz to wyrazić w datach, bo się ju zgubiłem czytając forum i rozmawiając z infolinią ZTM. Dzięki.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
@mariow: i oczywiście cały ten Żyrardów wali na Młociny 33? Poza tym pociągi łódzkie to wyjątek.
Ale jest jeszcze całkiem spora rzesza pasażerów korzystająca ze stacji Smród-w-mieście i Smród-w-mieście WKD. I oczywiście, można im fafnastą przesiadkę dołożyć, przecież to nie zaszkodzi jak zaczną jeździć autkiem.Glonojad pisze:@mariow: i oczywiście cały ten Żyrardów wali na Młociny 33? Poza tym pociągi łódzkie to wyjątek.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Albo jeżdżą autkiem, albo korzystają ze Śródmieścia, zastanów się.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Przyznam się szczerze, że cały czas optowałem za numerkiem 33, ale czy jest szansa żeby pojechała 11. Jeszcze przecież do zmian troszkę zostało.
Skoro poległa 19 i nie da się odzyskać numeracji zakończonej na x0 (20 zastąpi 13, nie ma 30), może warto chociaż przy okazji zmian (za jakieś 2 lata) pozbyć sie 3X. będzie 15 a 35 można zamienić na 2.
Skoro poległa 19 i nie da się odzyskać numeracji zakończonej na x0 (20 zastąpi 13, nie ma 30), może warto chociaż przy okazji zmian (za jakieś 2 lata) pozbyć sie 3X. będzie 15 a 35 można zamienić na 2.