Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Pomiędzy Korotyńskiego, a Rakowcem jest mega korek na Grójeckiej. Ktoś wie, co się stało?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Między Korotyńskiego a jaką ulicą?MisiekK pisze:Pomiędzy Korotyńskiego, a Rakowcem jest mega korek na Grójeckiej. Ktoś wie, co się stało?
[ Dodano: |10 Wrz 2009|, 2009 13:52 ]
Jest i o wypadku, który na Modlińskiej widziałem:
http://www.zw.com.pl/artykul/1,400370.html
PKP Rakowiec.dzidek pisze:Między Korotyńskiego a jaką ulicą?MisiekK pisze:Pomiędzy Korotyńskiego, a Rakowcem jest mega korek na Grójeckiej. Ktoś wie, co się stało?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Corsina pizdnęła w Lublina i zrobił się bajzel nie tylko do Płochocińskiej ale ponoć do Mehofferadzidek pisze:Ok.12:00 wypadek na Modlińskiej/Konwaliowej. Chwilę po wypadku Modlińska stała już od Płochocińskiej. Zablokowane były 2 pasy w stronę Żerania. Policji brak tylko karetka zabrała poszkodowaną osobę do szpitala.
508 i inne wyjezdzające na Modlińską od Tarchomina wbijały się w gigantyczny korek gorszy niż o 7-8 rano, bo buspas tylko do 10 i na wszystkich pasach wszystko stało, o 14 Płochocinska niemalże do Marywilskiej
O 16:00 mega gigantyczny korek na 17 Stycznia od Sonaty aż do Krakowskiej a w drugą stronę od PPL do Żwirki i Wigury. Później po 17:30 korek w stronę Krakowskiej trochę mniejszy za to Krakowska stała od Hynka do Raszyna. Przed 1 Sierpnia stoi auto na awaryjnych zajmując prawy pas przez co w str. Centrum także spory korek. Jak donoszą kierowcy Łopuszańska również zawalona do Jerozolimskich.
Ogólnie sajgon
Ogólnie sajgon
-
bartoni722
Ale już powstaje, oznakowanie poziome (z linią ciągłą, strzałkami m.in.) jest do Wisłostrady.Jamnik pisze:Buspas na Trasie Łazienkowskiej dopiero stopniowo powstaje, a korki już dużo większe. Dziś jadąc o godzinie 6:40, natrafiłem na porządny zator na obu pasach już od Saskiej (w stronę Wisły). Ciekawe jak było później.
ŁK
-
bartoni722
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Już zaczął? Na razie tylko pasy, czy także oznakowanie "BUS" i tablice organizacji ruchu też?Jamnik pisze:Buspas na Trasie Łazienkowskiej dopiero stopniowo powstaje
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tablice nie, ale linie ciągłe już są (w dodatku namalowane krzywo i na starych przerywanych które przebijają, istna fuszerka).Glonojad pisze:Już zaczął? Na razie tylko pasy, czy także oznakowanie "BUS" i tablice organizacji ruchu też?Jamnik pisze:Buspas na Trasie Łazienkowskiej dopiero stopniowo powstaje
ŁK
Tam w ogóle jest coś nie tak. Jadę prawym pasem (bo oznaczenia poziome są skreślone) i za chwile z kolejnych oznaczeń (tym razem nieskreślonych) dowiaduję się, że jestem na buspasie oddzielonym linią ciągłą.Plesim pisze:Na niektórych odcinkach oprócz pasów był także tablice oraz oznakowanie "BUS". Żółte przekreślenia można był dojrzeć już z odległości poniżej jednego metra.Glonojad pisze:Już zaczął? Na razie tylko pasy, czy także oznakowanie "BUS" i tablice organizacji ruchu też?