Tygrys przewieziony wyżej wymienioną furmanką od Hali Wola do przystanku Człuchowska pozdrawiam
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Domino2001
Zanim napiszesz przeczytaj regulamin tego tematu. I po drugie widocznie kierowca wszedł przez 4 i wklepał linia 21 wariant 1 który był przeznaczony tylko dla Ikarusów z wyświetlaczami...
Tm pisze:Ten temat zjeżdża po równi pochyłej i jak tak dalej pójdzie trzeba się będzie z nim pożegnać. Dlatego od dzisiaj (31 I 09) wprowadzam kilka nowych zasad.
1. Wpisujemy wyłącznie osoby będące aktualnymi użytkownikami Wawkomu.
2. Wpisujemy użytkowników znanych (tj. nie ktosiów widzianych w jakiejś kabinie).
3. Wpisujemy użytkowników spotkanych przypadkowo.
4. Nie odpowiadamy pozdrowieniem na czyjś wpis.
Mam nadzieję, że te proste zasady spowodują podniesienie poziomu tego tematu, a tym samym jego dłuższe istnienie. Miłego korzystania.
Taaak, oczywiście, jesteś superdoskonały i nieomylny, jest więc dla Ciebie wręcz niedopuszczalne i zagrożone karą kastracji i wbicia na pal popełnienie jakiejkolwiek gafy przy ustawianiu wyświetlacza. Co więcej, chyba wszyscy Wawkomowicze będą przeszczęśliwi jak dostaniesz stanowisko moderatora forum, skoro już tak lgniesz zapałem do weryfikacji przestrzegania regulaminuFlash8222 pisze:Zanim napiszesz przeczytaj regulamin tego tematu. I po drugie widocznie kierowca wszedł przez 4 i wklepał linia 21 wariant 1 który był przeznaczony tylko dla Ikarusów z wyświetlaczami...
- Bastian
- Sułtan Maroka
To ja ciebie zweryfikuję. Jak ci się regulamin nie podoba, to do widzenia. Na razie urlop.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Domino2001
OK, w porządku, zapomniałemFlash8222 pisze:Zanim napiszesz przeczytaj regulamin tego tematu. I po drugie widocznie kierowca wszedł przez 4 i wklepał linia 21 wariant 1 który był przeznaczony tylko dla Ikarusów z wyświetlaczami...Tm pisze:Ten temat zjeżdża po równi pochyłej i jak tak dalej pójdzie trzeba się będzie z nim pożegnać. Dlatego od dzisiaj (31 I 09) wprowadzam kilka nowych zasad.
1. Wpisujemy wyłącznie osoby będące aktualnymi użytkownikami Wawkomu.
2. Wpisujemy użytkowników znanych (tj. nie ktosiów widzianych w jakiejś kabinie).
3. Wpisujemy użytkowników spotkanych przypadkowo.
4. Nie odpowiadamy pozdrowieniem na czyjś wpis.
Mam nadzieję, że te proste zasady spowodują podniesienie poziomu tego tematu, a tym samym jego dłuższe istnienie. Miłego korzystania.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.