Trasa Łazienkowska i nie tylko
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
To następnym razem poczekaj i popatrz, a dopiero potem rozpaczaj! Zaoszczędzisz czasu i nerwów i sobie, i nam 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ty się cieszysz, a ja muszę "cierpieć" na tej zmianie. Nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że zabrane od września dodatki z 514 przeszły właśnie na 523.reserved pisze:A ja chciałem pochwalić ZTM za obecną sytuację na 523. Raz tylko zdarzyło mi się na tą linię rano czekać dłużej niż 2 min, ale wtedy przyjechał 187. Chociaż dałbym większe pojazdy niż solówki, bo czasem się wejść nie da. Ale zauważalna różnica.
Ja chcę, żeby dostała CAŁA Ostrobramska, a nie Łukowska. Ja na pewno nie płaczę po 408, bo sam byłem za kasacją, ale teraz tych kikutów w postaci 502 i 514 do czasu rozwiązania kwestii 520 i taktu 5-minutowego w szczycie porannym i jakiegoś (niechby tylko z Rozbratu) odprzystankowania będę bronił jak Leningradu, żebyście mi znowu jakiegoś błazeńskiego numeru nie wycięli.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Pomysł nieprzemyślany jak wykręcanie 102 i 160 przez al. Jana Pawła.Jarek pisze:Os. Ostrobramska dostanie niebawem godną rekompensatę w postaci linii zwykłej kursującej w DP z bardzo przyzwoitą częstotliwością. Nie ma co płakać po 408.
Poza tym szczęściarze z tej Łukowskiej, poprawiłoby im się długo przed wyborami.
chyba problem w tym, że wprowadza się reformę wawerską poza wawrem i tracą na tym teraz wszyscy przez kiepskie częstotliwości. nie ma mowy o 520 silnym w międzyszzycie, bez zmiany trasy jednej linii na Kajki nie ma mowy o wzmocnieniu i skoordynowaniu 525, brak silnych linii z Zapłowicza do Ostrobramskiej lub Wiatracznej.
ps. moim zdaniem niektóre linie z Zapłowicza powinny jeździć Ostrobramską - Zamieniecką - Grochowską lub Grnadierów - Al. USA (w jedną stronę) - umożliwiłoby to przesiadki do tramów i autobusów na TŁ.
najlepszym rozwiązaniem byłoby jednak: Płowiecka - Jublierska - Rodziewiczówny - Ostrobramska - Grenadierów - Al. USA - WIATRACZNA - Grochowska - Zamieniecka
i jedną w stronę WIATRACZNEJ jak jest możliwość Ostrobramską - Zamieniecką - Łukowską - Zagójską - Igańską - Grenadierów - Al. USA
wtedy do Tramów jest GOCLAWEK do autobusów CENTRUM OPTYKI a przy WIATRACZENEJ na Al. USA jest łatwiej się dostać do tramów na Waszyngtona.
choć to pewnie na razie sf
ps. moim zdaniem niektóre linie z Zapłowicza powinny jeździć Ostrobramską - Zamieniecką - Grochowską lub Grnadierów - Al. USA (w jedną stronę) - umożliwiłoby to przesiadki do tramów i autobusów na TŁ.
najlepszym rozwiązaniem byłoby jednak: Płowiecka - Jublierska - Rodziewiczówny - Ostrobramska - Grenadierów - Al. USA - WIATRACZNA - Grochowska - Zamieniecka
i jedną w stronę WIATRACZNEJ jak jest możliwość Ostrobramską - Zamieniecką - Łukowską - Zagójską - Igańską - Grenadierów - Al. USA
wtedy do Tramów jest GOCLAWEK do autobusów CENTRUM OPTYKI a przy WIATRACZENEJ na Al. USA jest łatwiej się dostać do tramów na Waszyngtona.
Litości. A oberek wokół Zajezdni i Reala to czemu ma służyć? Przecież to nie są ulice do ruchu autobusowego!patryk148 pisze:ps. moim zdaniem niektóre linie z Zapłowicza powinny jeździć Ostrobramską - Zamieniecką - Grochowską lub Grnadierów - Al. USA (w jedną stronę) - umożliwiłoby to przesiadki do tramów i autobusów na TŁ.