M.in. kabina kierowcy wygląda, jakby była zrobiona z dykty, żadnego napisu ani naklejki itp.
4590 i 7690
- Bastian
- Sułtan Maroka
W środę wieczorem miałem okazję się nim przejechać (na 150). I cóż, rzec muszę, że w środku wygląda bardzo nieprzytulnie, by wręcz nie powiedzieć, że struclowato... 
M.in. kabina kierowcy wygląda, jakby była zrobiona z dykty, żadnego napisu ani naklejki itp.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tia... To pewnie dlatego tak obleśnie wygląda. Już by chociaż coś na niej ponalepiali... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- gregory5576
- Kontakt:
Żółta obecnie dama
- gregory5576
- Kontakt:
Nie zdjęcie było robione na hali koło kantorka mistrzów pod lampą i dlatego tak wyszło. Cała jest żółta jak pozostałe masteromaciek8610 pisze:Ta pierwsza fotka taka prześwietlona, czy też dama ma biały tyłek?
Akurat dżwięk silnika 4590 brzmiał dokładnie "pomiedzy". Co prawda miał silnik od kwadrata, ale tylko na zewnątrz tak brzmiał. Wewnątrz dżwięk silnika bardziej brzmiał jak u gniotów (nie wiem, od czego to zależy, skrzynia też ta sama co u 120 M,:-k chyba, że przegubowiec kłamie
). Poza tym , jakby już mieli mu wymieniać silnik, to pewnie na Ivecowski, bo nie opłaca im się wymieniać na niewiele nowszy 
4590 ostatnio często można spotkać na 157... A o 7690 ostatnia wzmianka była tutaj: viewtopic.php?p=463925#463925
7690
Obecnie jestem jego właścicielem. Jeździ, sprawny - po wymianie części na nowe - szczegółów nie będę teraz opisywał. Obecnie jest jeden drobny problem - EDC.
Potrzebuję wyszukać gdzieś specyfikacji silnikowo-elektronicznej, a do tego potrzeba mi informacji technicznych. Strona przegubowca coś mi się nie otwietra, zatem kto wie/pamięta jaki tam silnik mercedesa siedzi
Będę wdzięczny jak ktoś nawet jakieś dokumentacje lub info o EDC wynajdzie. Mam zamiar zająć się tym odkurzaczem, aby odkurzał nam jeszcze przez trochę.
(Jak piszę w niewłaściwym dziale to proszę o przeniesienie, bądź jakiś edit.)
Obecnie jestem jego właścicielem. Jeździ, sprawny - po wymianie części na nowe - szczegółów nie będę teraz opisywał. Obecnie jest jeden drobny problem - EDC.
Potrzebuję wyszukać gdzieś specyfikacji silnikowo-elektronicznej, a do tego potrzeba mi informacji technicznych. Strona przegubowca coś mi się nie otwietra, zatem kto wie/pamięta jaki tam silnik mercedesa siedzi
Orz R-5
- Patryk2222
Nie wiem jak jest w autobusie ale zapewne wyświetla się kontrolka EDC czyljednostka sterująca sygnalizuje jakąś awarie lub błąd, trzeba pod komputer podłączyć.Orz pisze:7690
Potrzebuję wyszukać gdzieś specyfikacji silnikowo-elektronicznej, a do tego potrzeba mi informacji technicznych. Strona przegubowca coś mi się nie otwietra, zatem kto wie/pamięta jaki tam silnik mercedesa siedziBędę wdzięczny jak ktoś nawet jakieś dokumentacje lub info o EDC wynajdzie. Mam zamiar zająć się tym odkurzaczem, aby odkurzał nam jeszcze przez trochę.
Być może to jest wina czyli pompa wtryskowa.Pompa wtryskowa - rotacyjna typu Bosch z elektronicznym sterowaniem EDC. Elektronic Diesel Control (EDC) steruje kątem wyprzedzenia wtrysku, oraz wielkością dawki paliwa. System EDC gwarantuje dokładne ustawienie parametrów pompy wtryskowej na podstawie techniki jazdy kierowcy i aktualnych parametrów pracy silnika.
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg