Bastian pisze:Websterek pisze:Może warto zainteresować się 169?
Może warto, ale po co koniecznie wiązać to akurat z 511?
Nie uważam, aby 511 było lepsze od 169. W chwili obecnej nie licząc zmiany 500, pogarszacie jakość komunikacji dla Bródna. Owszem, wraca jedna brygada przegubowa, ale to wciąż za mało. Cieżko powiedzieć, że okradliście pasażerów 169 z wozów, bo takie określenie nie jest na miejscu, jednak nie mam czasu na szukanie jakiegoś odpowiedniego synonimu. Mogłem zrozumieć takową zmiane, z powodu WZtki, oraz wakacji. Jednak, WZ "ruszyła", a wakację się skończyły. A ZTM wciąż nie widzi problemu Bródna i traktowania go jak bydła. Dlaczego taki Tarchomin ma mieć lepszą sytuacje i non-stop polepszaną, a inni pogarszaną? To, że mieszkam na granicy Zacisza i Bródnie, nie może oznaczać, że jestem gorszym pasażerem, niż pasażer z Tarchomina. Niestety, swoimi poczynaniami pogarszacie swój wizerunek wśród ludzi. Oferując takie warunki zmuszacie mnie, abym nie kasował biletu w przeciążonych solówkach 169, nawet gdybym chciał, to nie miałbym fizycznej możliwości, aby podejść do kasownika. Żeby nie było, takie sytuacje miały miejsce w godzinach 13 - 14. Nie uważasz ( tak prywatnie ), wkońcu nadszedł czas, aby polepszyć sytuacje? Tylko proszę, nie pisz, że nie ma wozów, bo wozy są, tyle że je zabraliście.