Na pewno nie- ale nie to juz nie wina ZTM - u że Targówek ma awanturująca się babcię która powyżej czubka własnego podwórka nic nie widzi. W dodatku babcia potrafi być nieprzyjemnie dla Woli skutecznaperson pisze:Myślisz, że taka odpowiedź uspokoi pasażera z Woli (jeżdżącego np. z Płockiej do metra)?
Remont Trasy W-Z - zmiany autobusowe
Moderator: Wiliam
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
-
geograf_OSU
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ma 26 i 190/171/410/522/520 z Górczewskiej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Akurat "ta babcia" działała (skutecznie) w interesie osiedla na którym mieszka, także od "babci" wararufio198 pisze:Na pewno nie- ale nie to juz nie wina ZTM - u że Targówek ma awanturująca się babcię która powyżej czubka własnego podwórka nic nie widzi. W dodatku babcia potrafi być nieprzyjemnie dla Woli skutecznaperson pisze:Myślisz, że taka odpowiedź uspokoi pasażera z Woli (jeżdżącego np. z Płockiej do metra)?
Pretensje (jeżeli wogóle powinny być?) kieruj do ZTM
marekb
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ciągle coś zmieniają, nadążyć nie można!pawcio pisze:No nie bardzo.Glonojad pisze:522
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Gdyby tak każde osiedle miało taką babcię...marekb pisze:Akurat "ta babcia" działała (skutecznie) w interesie osiedla na którym mieszka, także od "babci" wara
Pretensje (jeżeli wogóle powinny być?) kieruj do ZTM
Wtedy układ komunikacyjny zbliżyłby się do ideału -wszystkim by pasowało!
Popatrz, jaka franca!
- Bastian
- Sułtan Maroka
A miesięczny kosztowałby 150 złotych...drapka pisze:Gdyby tak każde osiedle miało taką babcię...
Wtedy układ komunikacyjny zbliżyłby się do ideału -wszystkim by pasowało!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ma 26 i 190/171/410/522/520 z Górczewskiej.
Nie pytam co ma, bo doskonale wiem jak ułożyć przesiadkę.pawcio pisze:No nie bardzo.Glonojad pisze:522A nawet z Płockiej.Glonojad pisze:520
Zadałem pytanie dlaczego 1 października, a nie 19 września (albo 17 października;) okej, tu byłoby za późno z powodu 160).
Czy mam rozumieć, że zmiana 160 było "niespodziewane" i nikt nie planował tej zmiany dzisiaj?