Flash8222 pisze:Kierowcy ze Stalowej i Kleszczowej nie nadają się na linię 517
Ale w sumie jak dla mnie Woronicza mogłaby pozostać na dodatkach 517 oddając w zamian dodatki 188 dla Kleszczowej
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Lecz się na głowę niespełniony lanserzeFlash8222 pisze:A to niby dlaczego Miśku? Woronicza bardzo dobrze się sprawuje na tej linii, ja mając 5/517 (8108) wyprzedziłem 4/517 (5413) a potem kolega z 016/517 (5575) też go wyprzedził, a co do kierowcy z 5413 to strasznie dziwnie jechał, najpierw ruszając z PKP Ursus skręcił w lewo, a potem wolno jechał. A następnie jadąc już z Targówka wyprzedziłem dodatek ze Stalowej (5333) który w dodatku nie skręcił w Spisaka i pojechał w stronę RegułKierowcy ze Stalowej i Kleszczowej nie nadają się na linię 517
Polemizowałbym....Flash8222 pisze:Woronicza bardzo dobrze się sprawuje na tej linii,
Mam ci pogratulować? Przez takich jk ty trzeba zapieprzać w kółko zamiast je wytracić....Flash8222 pisze:wyprzedziłem 4/517 (5413) a potem kolega z 016/517 (5575) też go wyprzedził
Co w tym dziwnego? Może nie znał trasy?. Tez jak jadę pierwszy raz na danej trasie jadę wolniej...Flash8222 pisze:najpierw ruszając z PKP Ursus skręcił w lewo, a potem wolno jechał
Ta. Ja bym powiedział o R7 na tej linii...Flash8222 pisze:Kierowcy ze Stalowej i Kleszczowej nie nadają się na linię 517
A jeśli 5413 miał tyle w plecy że jadąc normalnym tempem musiałby zasuwać w kółko a tak postanowił wytracać kółko by mieć przerwę ja mu się nie dziwię. skoro chcesz się wyżywać niech R7 weźmie sobie 191 w cholerę całą. Tam postoje po 7 min z każdej strony to dla Ciebie wyzwanie by być o czasie ...Flash8222 pisze:Ale powiedz mi jakim cudem ja oraz Darek potrafimy być o czasie a reszta nie?
Jak ma się SU18 ciężko nie być o czasie na 517.Flash8222 pisze:Problem w tym, że ja nie zapieprzałem na okręta tylko mialem postoje na krańcach. Jak się chce to można!
Dobredzidek pisze:oże kierowca 5413 dzięki swojemu sposobowi jazdy nie miał jeszcze żadnej kolizji na swoim koncie?
A nie powinno i powinno Ci przypominać że mistrzem nie jesteś. Ja miałem jedną kolizję i do tego nie ze swojej winy i mnie przejęła bardzo i teraz jadąc strasznie uważam...Flash8222 pisze:Jeśli myślisz, że mi dopiekleś to się mylisz, ze mnie to spływa niczym dzisiejszy deszcz
Spróbowałby ze mnie to by się zdziwił jakbym zareagowałdzidek pisze:Ja poprostu napisałem, że nie można wyśmiewać kierowcy, który jeździ bezpiecznie
Gówno cie to obchodzi, nie ty będziesz ludzi pracujących 10 godzin w kółko rozliczał.desert_eag pisze:SP45-166 pisze:Kierowca z 5413 wytracał kurs.Abstrahując od waszych chorych miedzyzakładowych przepychanek to...Misiek997 pisze:5413 [...] postanowił wytracać kółko
świetnie, Panowie! Właśnie na tym polega ta praca...